Jendrass1 Napisano 31 Października 2008 Share Napisano 31 Października 2008 Jezus Maria ludzie ... WWW.ŻAL.PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 31 Października 2008 Share Napisano 31 Października 2008 Pete, daj spokój, to jest tragiczne, nie mieszaj tego czegoś z WP, to żenada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 31 Października 2008 Share Napisano 31 Października 2008 napewno odpada Na pewno, piszemy rozdzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 Peter, nie przeginaj!!!!! Nikt nie musi/nie chce znać Twoich sympatii politycznych. Tym bardziej tak patologicznych!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 Ta ręka z mieczem i skrzydłem jest znakiem zbrojnego ramienia czyli armii RP, teraz czołgiści używają w znaku szyszaka i skrzydeł husara, jest to nawiązanie do chlubnej tradycji kawalerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 Ta ręka z mieczem i skrzydłem jest znakiem zbrojnego ramienia czyli armii RP, teraz czołgiści używają w znaku szyszaka i skrzydeł husara, jest to nawiązanie do chlubnej tradycji kawalerii. Zbrojne ramie, siła narodu ... niebezpieczna dialektyka, lepiej się nie zapędzać. Myślę, że to po prostu logo indywidualne załogi/wozu. Jeśli już chcieliby się bawić w malunki oficjalnego godła wojsk pancernych II RP to dokładnie by je odwzorowali. Ewentualnie umieścili by na wozie odznakę dywizjonu. Zdarzały się też inne, mniej narodowo-szczerbcowe źródło forum odkrywcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 Nikt nie musi/nie chce znać Twoich sympatii politycznych. Tym bardziej tak patologicznych!!! Troche mnie uraziłeś bo z NOP chce mieć jak najmniej wspólnego a że ręka z mieczem kojarzy mi sie tylko z tą bandą neonazistów i skinów którzy są tak dumni ze swych "tradycji" to zamieściłem to godło, przyznaje może troche nie potrzebnie ale sądziłem że mogło to być godło także jakiejś organizacji z okresu II RP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 Nikt nie musi/nie chce znać Twoich sympatii politycznych. Tym bardziej tak patologicznych!!! Troche mnie uraziłeś bo z NOP chce mieć jak najmniej wspólnego a że ręka z mieczem kojarzy mi sie tylko z tą bandą neonazistów i skinów którzy są tak dumni ze swych "tradycji" to zamieściłem to godło, przyznaje może troche nie potrzebnie ale sądziłem że mogło to być godło także jakiejś organizacji z okresu II RP Zatem bardzo Cię przepraszam Po prostu opacznie (i chyba nie tylko ja) zrozumiałem przesłanie Twojego posta. Jeszcze raz wielkie SORRY! ps.: jak to dobrze, że na tym forum są normalni ludzie (no, prawie normalni, bo wszyscy jesteśmy lekko 'pokręceni' ) ale sądziłem że mogło to być godło także jakiejś organizacji z okresu II RP I było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 no, prawie normalni, bo wszyscy jesteśmy lekko 'pokręceni' ale przynajmniej w dobrym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 Peter, nie przeginaj!!!!! Nikt nie musi/nie chce znać Twoich sympatii politycznych. Tym bardziej tak patologicznych!!! - chyba deczko przesadziles z "poprawnoscia polityczna". Skoro ten caly NOP dziala legalnie, to czemu zaraz patologiczny ? To jest jakas post-endecka "alergia" jest czy jak ? Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 Avi napisał: Peter, nie przeginaj!!!!! Nikt nie musi/nie chce znać Twoich sympatii politycznych. Tym bardziej tak patologicznych!!! - chyba deczko przesadziles z "poprawnoscia polityczna". Skoro ten caly NOP dziala legalnie, to czemu zaraz patologiczny ? To jest jakas post-endecka "alergia" jest czy jak ? Rolling Eyes Pozdr. Pawel działa legalnie ale dużo rzeczy nie robi legalnie youtube prawde ci powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 działa legalnie ale dużo rzeczy nie robi legalnie youtube prawde ci powie - chodzi o te "nawalanki" z homoseksualistami ? Czytajac ostatnie doniesienia z Austrii i znajac rozne hipotezy na temat sklonnosci seksualnych niektorych hitlerowskich dygnitarzy, mozna odniesc wrazenie ze to jest metoda ukrywania wlasnej orientacji... Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 a to dobre! Masz na myśli Himmlera?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 Bardziej Hessa, "chodzi" tez legenda o "szefie wszystkich szefow", no i Hermann Goering tez mial ciekawe upodobania. Trudno teraz ocenic czy te tematy kryja w sobie jakies ziarnko prawdy, czy moze to odpryski po wojnie psychologicznej uprawianej przez aliantow. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 słyszałem że służącymi Himmlera byli piękni blondyni, a jak powszechnie wiadomo Goring to był ćpun więc może nie tylko chodzi o orientację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 chyba co nie na temat, zostawmy już tych panów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Co za offtop. Może jednak coś na temat TKS, a nie NOP, ONR, KPP ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adalek Napisano 19 Listopada 2008 Share Napisano 19 Listopada 2008 Ciag dalszy wizyty w MWP 11 listopada, fajnie widac zasyfienie gasek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 27 Listopada 2008 Share Napisano 27 Listopada 2008 Jeśli ktoś bardzo potrzebuje to mam zdjęcia TK-3 i 7TP, ciepłe bo ze wczoraj. W tankietce silnik, chłodnica, skrzynia biegów ... wszystko gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCzarnowicz Napisano 27 Listopada 2008 Share Napisano 27 Listopada 2008 Jędras, chyba ci nie muszę mówić że tych fotek pragne jak tlenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 28 Listopada 2008 Share Napisano 28 Listopada 2008 Jędras, chyba ci nie muszę mówić że tych fotek pragne jak tlenu To ja też bym poprosił o te fotki, dwie 7-ki i jedna TK czekają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 28 Listopada 2008 Share Napisano 28 Listopada 2008 Jędras, chyba ci nie muszę mówić że tych fotek pragne jak tlenu To ja też bym poprosił o te fotki, dwie 7-ki i jedna TK czekają. Podaj maila proszę na priv (bo chyba zadziałem gdzieś) to Ci wyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 28 Listopada 2008 Share Napisano 28 Listopada 2008 A co stoi na przeszkodzie aby je udostępnić tu publicznie?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 28 Listopada 2008 Share Napisano 28 Listopada 2008 A co stoi na przeszkodzie aby je udostępnić tu publicznie?... Właściciel i moje słowo, którego łamać nie mam zamiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi