michal0281 Napisano 24 Sierpnia 2020 Share Napisano 24 Sierpnia 2020 (edytowane) Bardzo fajny model do klejenia, polecam, jedynie gąski zestawowe beznadziejne, u mnie są modelkasteny, ładne, ale też bardzo pracochłonne (900 części) i delikatne, myślę, że friule, to jednak najlepsze rozwiązanie. Z dodatków jeszcze trochę części z Voyagera, ale tylko to co wydało mi się konieczne, bo fanem PE nie jestem. Na podstawce miały być figurki, ale nie byłem zadowolony z efektów, zamówiłem sobie żywiczne, niestety coś wolno idą. Standardowo, jak to u mnie, fotki nie oddają tego co jest w realu, na zdjęciach coś cała masa efektów mi ucieka Edytowane 24 Sierpnia 2020 przez michal0281 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 24 Sierpnia 2020 Share Napisano 24 Sierpnia 2020 Podoba się, jest na czym zawiesić oko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 24 Sierpnia 2020 Share Napisano 24 Sierpnia 2020 Merytorycznie się nie znam, ale w temacie "podoba się" to jak najbardziej! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciejW Napisano 24 Sierpnia 2020 Share Napisano 24 Sierpnia 2020 Kawał dobrej roboty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 24 Sierpnia 2020 Share Napisano 24 Sierpnia 2020 Bardzo dobry model wyszedł. Szczególnie podobają mi się odrapania i rozmyte z wyczuciem zacieki. Klimatyczna podstawka świetnie komponuje się z pojazdem i jedynie szkoda, że nikt tam nie "figuruje". Jednym słowem podoba mi się to! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 25 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2020 Dzięki Panowie, zawsze miło zobaczyć, że się komuś model podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Sierpnia 2020 Share Napisano 25 Sierpnia 2020 Ładny, podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 25 Sierpnia 2020 Share Napisano 25 Sierpnia 2020 Podstawka bardzo go ożywiła, jest naprawdę dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi