Kowalec222 Napisano 26 Lutego 2021 Autor Share Napisano 26 Lutego 2021 56 minut temu, chorąży napisał: gdyż także zostałem szczęśliwym posiadaczem tego modelu A jak u Ciebie z oponami, też takie zapadnięte? Dziwna sprawa też z tymi nadlewkami i skurczami niby drobne, ale jednak trochę psują wrażenie, chyba że to tylko w moim egzemplarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monster3 Napisano 26 Lutego 2021 Share Napisano 26 Lutego 2021 Widzę że mój portfel przestanie mnie lubić jak tak czytam te zapowiedzi :P. Typhoon średnio mi się podoba ale poprzedni Kamaz wyszedł Ci świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jordan Napisano 26 Lutego 2021 Share Napisano 26 Lutego 2021 Witajcie. Też dwa dni temu kupiłem ten model. Sprawdziłem przed chwilą i opony wyglądają normalnie, nie jest nic zapadnięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 26 Lutego 2021 Autor Share Napisano 26 Lutego 2021 Lucky You dobrze że mam zestaw od Miniarm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 9 Marca 2021 Autor Share Napisano 9 Marca 2021 Wczoraj był dzień kobiet, a dzisiaj jest mój. Poczta Polska dostarczyła dzisiaj paczkę z Chin, a w niej zamówiony najebaju, długo wyczekiwany K-4386 od RPG, a właściwie dwa w jednym pudle. Detale ostre i wyraźne do każdego z pojazdów dwie blachy, metalowa lufa, maski, naklejki na lusterka tak że na bogato. Niestety dla wielbicieli wnętrz środek pusty za wyjątkiem deski rozdzielczej, kierownicy i przednich foteli. Wymiarowo praktycznie identyczny jak MENG, jednak buda podzielona na poszczególne ścianki, nie w całości jak u MENG'a. Na blachach dużo drobnicy, gumowe opony też wyglądają dobrze, myślę że da się z pudła wykonać bardzo fajny model. Pytanie tylko jak ze składalnością, ale to się wkrótce okaże. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 9 Marca 2021 Share Napisano 9 Marca 2021 Już mi się podoba, ciekawe kiedy u nas.?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 9 Marca 2021 Autor Share Napisano 9 Marca 2021 Takiej wiedzy niestety nie posiadam, w ofercie Plastmodel widziałem jakieś starsze modele RPG, ale czy sprowadzą akurat ten? Na pudle jest jeszcze bardzo ciekawa informacja Typhoon - VDV family part 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 12 Marca 2021 Autor Share Napisano 12 Marca 2021 Miałem nie zaczynać kolejnego modelu póki nie dokończę chociaż połowy rozgrzebanych... Niestety mam bardzo słabą silną wolę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 14 Marca 2021 Autor Share Napisano 14 Marca 2021 Pracowita modelarska niedziela i są efekty, Typhoon z RPG w sumie gotowy do podkładu, trzeba jeszcze tylko zaszpachlować tę okropną szparę z tyłu. Składa się to bardzo przyjemnie, spasowanie poprawne obyło się bez większych problemów. Wewnątrz pustostan oprócz foteli z przodu, kierownicy i deski rozdzielczej, ale za to na zewnątrz fajny detal i sporo drobiazgów w postaci biżuterii. Mnie to pasuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 17 Marca 2021 Autor Share Napisano 17 Marca 2021 Odcinek kolejny "Podkład i Tabaza" Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnrambo Napisano 17 Marca 2021 Share Napisano 17 Marca 2021 No niezłe blaszki dali, koła plastikowe na szczęście. Piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzdura Napisano 17 Marca 2021 Share Napisano 17 Marca 2021 21 minut temu, johnrambo napisał: No niezłe blaszki dali, koła plastikowe na szczęście Gdzie Ty tu widzisz plastikowe koła? To zapodkładowane gumy albo żywica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 17 Marca 2021 Autor Share Napisano 17 Marca 2021 Przepraszam moja wina bo nie wyraziłem się precyzyjnie, koła w zestawie, a dokładnie opony to gumiaki. Ja użyłem żywicznych zamienników z Miniarm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 17 Marca 2021 Share Napisano 17 Marca 2021 Agresywnie się prezentuje. Bardzo efektownie. Trochę zazdroszczę, ale nie mogę się łamać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 17 Marca 2021 Autor Share Napisano 17 Marca 2021 Skoro Mercedesy, quady i guntracki to nie zdrada to może Kamaz też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 18 Marca 2021 Share Napisano 18 Marca 2021 Ale agresor. A gdzie to jest Zdolnego Śląska. Może to z mojej wioski. Ja też jestem zdolny . Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 19 Marca 2021 Autor Share Napisano 19 Marca 2021 Tutaj Sami Zdolni Nie, nie z Twojej wioski trochę bardziej na południowy zachód, a taka oto koncepcja kolorystyczna pojawiła się w tak zwanym międzyczasie. Zainspirowana wzorem malowania zamieszczonym przez producenta, nie potwierdzona jednak zdjęciami referencyjnymi. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 19 Marca 2021 Autor Share Napisano 19 Marca 2021 Stan na dzisiaj po filtrze i połysku, foto rodzinne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 20 Marca 2021 Autor Share Napisano 20 Marca 2021 Następnym krokiem będzie wash, nudny i długotrwały proces, ale wg mnie niezbędny, na razie wygląda to tak. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 20 Marca 2021 Share Napisano 20 Marca 2021 Jakiego/jakich filtrów używałeś, jeśli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 20 Marca 2021 Autor Share Napisano 20 Marca 2021 AK261 Ocher for Sand psiukany z Aero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 22 Marca 2021 Autor Share Napisano 22 Marca 2021 Wash gotowy, teraz brudzing. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 23 Marca 2021 Autor Share Napisano 23 Marca 2021 Jeszcze nie koniec, ale niewiele już zostało, zbrudzony delikatnie bo nie chcę przesadzić. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 23 Marca 2021 Share Napisano 23 Marca 2021 To lubię. Przykurz tylko boki opon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 24 Marca 2021 Autor Share Napisano 24 Marca 2021 Tak właśnie zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi