sianko Napisano 20 Września 2020 Share Napisano 20 Września 2020 Witam, Jakiś czas temu znalazłem dosyć fajne malowanie do nowego eduardowego Fokkera. Model przedstawia maszynę W. Scheutzela na której wymalowano motyw ze staroniemieckiej baśni- O siedmiu Szwabach. Stąd taki trochę baśniowy Fokker. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 20 Września 2020 Share Napisano 20 Września 2020 Bardzo fajny i ładny model. Nie za mocno "eksploatowany " z super motywem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Września 2020 Share Napisano 20 Września 2020 Świetny szarżują na białego królika? jak dla mnie to w 100% Monty Python Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 20 Września 2020 Autor Share Napisano 20 Września 2020 3 godziny temu, M.A.V. napisał: szarżują na białego królika? jak dla mnie to w 100% Monty Python Tak, to tak było. Swoją drogą to ten królik może państwa Ententy symbolizował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoLPP Napisano 21 Września 2020 Share Napisano 21 Września 2020 Piękny, jak zawsze od Ciebie. A napiszesz coś więcej: Co to za zestaw? Skąd kalki "Sieben Schwaben"? O skalę nie pytam, bo jak Sianko to 72ka (zapewne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 21 Września 2020 Autor Share Napisano 21 Września 2020 10 minut temu, PrzemoLPP napisał: Piękny, jak zawsze od Ciebie. A napiszesz coś więcej: Co to za zestaw? Skąd kalki "Sieben Schwaben"? O skalę nie pytam, bo jak Sianko to 72ka (zapewne) Dzięki, a więc zestaw to Eduard- nowość chyba z przed roku. Zestaw bardzo dobry, jest tam wszystko co potrzeba do zbudowania tej repliki, oczywiście zawsze można dołożyć blachy Parta, a konkretnie panele osłony silnika, wtedy model byłby jeszcze " ostrzejszy". Ja robiłem prosto z pudła, a ten konkretny zestaw nabyłem bezpośrednio od Eduarda, wcześniej zapisując się do ich klubu na stronie. Będąc klubowiczem można bezpośrednio taki zestaw od nich zakupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Września 2020 Share Napisano 22 Września 2020 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 22 Września 2020 Autor Share Napisano 22 Września 2020 5 godzin temu, mig napisał: Bardzo ładny. Średnio na jeża jak dla mnie, ale dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoLPP Napisano 22 Września 2020 Share Napisano 22 Września 2020 W dniu 21.09.2020 o 10:30, sianko napisał: Dzięki, a więc zestaw to Eduard- nowość chyba z przed roku. Zestaw bardzo dobry, jest tam wszystko co potrzeba do zbudowania tej repliki, oczywiście zawsze można dołożyć blachy Parta, a konkretnie panele osłony silnika, wtedy model byłby jeszcze " ostrzejszy". Ja robiłem prosto z pudła, a ten konkretny zestaw nabyłem bezpośrednio od Eduarda, wcześniej zapisując się do ich klubu na stronie. Będąc klubowiczem można bezpośrednio taki zestaw od nich zakupić Dzięki za odpowiedź. Tak podejrzewałem, że to nie stary Roden. Fajnie, że zamieścili to malowanie. Jeszcze raz gratuluję kolejnego pięknego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 24 Września 2020 Share Napisano 24 Września 2020 Świetnie wykonany, przyjemny w "odbiorze" Fokker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 5 Października 2020 Share Napisano 5 Października 2020 Całkiem przypadkiem natrafiłem na koloryzowane zdjęcie tego modelu, przypomniała mi się ta galeria, no to zamieszczę ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 6 Października 2020 Autor Share Napisano 6 Października 2020 Choć znam to zdjęcie, to w formie pokolorowanej rzeczywiście fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi