Szydercza Gała Posted September 25, 2020 Posted September 25, 2020 (edited) A tu saobie zdiełałem takiego łoto potFora w 1/100. Zvezdowy pionek do gry, młody ma komunię i chciałem mu oprócz rowera i zegarka dać jakiś taki dedykowany mały prezencik od starego, do toczenia zacientych bojów na biurku z innymi podobnymi Niestety Klon mój pierworodny jest zdania że czołgi się nie brudzOM, także ten..... Z przymiarem skalowym: Edited September 25, 2020 by Szydercza Gała 1 Quote
bazylms Posted September 25, 2020 Posted September 25, 2020 Masz jednak umiejętności malowania aero. Napisałbym że brakuje brudu itp, ale skoro klient tak chciał. 1 Quote
M.A.V. Posted September 25, 2020 Posted September 25, 2020 fajny maluch ja to już bym musiał takiego składać po mikroskopem 1 Quote
Szydercza Gała Posted September 25, 2020 Author Posted September 25, 2020 Dzięki. Aż tak mały to on nie jest, przynajmniej w porównaniu z kawałkami Nagatsuka które ostatnio fukałem Zaczynam rozumiec o co chodzi z tym łorgejmingiem, jak sobie go postawiłem na biurku, od razu poczułem potrzebę dorobienia mu reszty plutonu, potem kompanii, batalionu.... Quote
Baas ArK Posted September 26, 2020 Posted September 26, 2020 (edited) W dniu 25.09.2020 o 21:41, Szydercza Gała napisał: młody ma komunię i chciałem mu oprócz rowera i zegarka dać jakiś taki dedykowany mały prezencik od starego Siem spóźniłeś. Teraz to KŁada albo operację plastyczną funduje... W dniu 25.09.2020 o 21:41, Szydercza Gała napisał: Z przymiarem skalowym: Ten patyczek to byłemu wodnikowi rzONdu zaiwaniłeś ? PS. Fajny ten szkrabik, taki nie za brudny Edited September 26, 2020 by Baas ArK Quote
Szydercza Gała Posted September 26, 2020 Author Posted September 26, 2020 (edited) No jest tak czysty że mnie oczy bolOM od patrzenia, a ma taki potencjał w kwestii obic zarysowań brudu.... ach szkoda gadać. Miał być czysty to jest, ale ciENSZko mi na sercu z tej przyczyny Poza tym czym jest jakiś badziewny kład w porównaniu z czołgiem, którym mozna robic tak: Edited September 26, 2020 by Szydercza Gała Quote
zaruk Posted September 27, 2020 Posted September 27, 2020 21 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Poza tym czym jest jakiś badziewny kład w porównaniu z czołgiem, którym mozna robic tak: No, ten czołgista po takich wyczynach to prosto na rentę poszedł. Quote
Markuz Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 Wygląda jak by wyjechał prosto z salonu. Fajny mikrus. Quote
Recommended Posts