Szydercza Gała Napisano 25 Września 2020 Share Napisano 25 Września 2020 (edytowane) A tu saobie zdiełałem takiego łoto potFora w 1/100. Zvezdowy pionek do gry, młody ma komunię i chciałem mu oprócz rowera i zegarka dać jakiś taki dedykowany mały prezencik od starego, do toczenia zacientych bojów na biurku z innymi podobnymi Niestety Klon mój pierworodny jest zdania że czołgi się nie brudzOM, także ten..... Z przymiarem skalowym: Edytowane 25 Września 2020 przez Szydercza Gała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Września 2020 Share Napisano 25 Września 2020 Masz jednak umiejętności malowania aero. Napisałbym że brakuje brudu itp, ale skoro klient tak chciał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 25 Września 2020 Share Napisano 25 Września 2020 fajny maluch ja to już bym musiał takiego składać po mikroskopem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Września 2020 Autor Share Napisano 25 Września 2020 Dzięki. Aż tak mały to on nie jest, przynajmniej w porównaniu z kawałkami Nagatsuka które ostatnio fukałem Zaczynam rozumiec o co chodzi z tym łorgejmingiem, jak sobie go postawiłem na biurku, od razu poczułem potrzebę dorobienia mu reszty plutonu, potem kompanii, batalionu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 26 Września 2020 Share Napisano 26 Września 2020 (edytowane) W dniu 25.09.2020 o 21:41, Szydercza Gała napisał: młody ma komunię i chciałem mu oprócz rowera i zegarka dać jakiś taki dedykowany mały prezencik od starego Siem spóźniłeś. Teraz to KŁada albo operację plastyczną funduje... W dniu 25.09.2020 o 21:41, Szydercza Gała napisał: Z przymiarem skalowym: Ten patyczek to byłemu wodnikowi rzONdu zaiwaniłeś ? PS. Fajny ten szkrabik, taki nie za brudny Edytowane 26 Września 2020 przez Baas ArK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Września 2020 Autor Share Napisano 26 Września 2020 (edytowane) No jest tak czysty że mnie oczy bolOM od patrzenia, a ma taki potencjał w kwestii obic zarysowań brudu.... ach szkoda gadać. Miał być czysty to jest, ale ciENSZko mi na sercu z tej przyczyny Poza tym czym jest jakiś badziewny kład w porównaniu z czołgiem, którym mozna robic tak: Edytowane 26 Września 2020 przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 27 Września 2020 Share Napisano 27 Września 2020 21 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Poza tym czym jest jakiś badziewny kład w porównaniu z czołgiem, którym mozna robic tak: No, ten czołgista po takich wyczynach to prosto na rentę poszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 28 Września 2020 Share Napisano 28 Września 2020 Wygląda jak by wyjechał prosto z salonu. Fajny mikrus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi