Kon_Bar Napisano 17 Października 2020 Share Napisano 17 Października 2020 Po drugiej wojnie światowej wśród przejętych szybowców znalazło się sporo DFS Olympia - szybowców projektowanych na olimpiadę 1940. Z pozostałości złożono 21 sprawnych szybowców - w tym SP-390. Pomimo bardzo słabej dokumentacji zdjęciowej tego egzemplarza wybrałem go ze względu na malowanie ciekawsze od standardowego "jednolicie kość słoniowa". Za podstawę służył mi model AZ model, który uzupełniłem o kilka detali i własne kalki. 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Października 2020 Share Napisano 17 Października 2020 fajnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Października 2020 Share Napisano 17 Października 2020 Mnie się podoba, super wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastain Napisano 19 Października 2020 Share Napisano 19 Października 2020 Świetnie wychodzą Ci te szybowce. Bardzo ładna Olimpia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 19 Października 2020 Share Napisano 19 Października 2020 Przepiękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 6 Listopada 2020 Share Napisano 6 Listopada 2020 Przepiekny model. Trudno uwierzyć, że to 72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzeM Napisano 6 Stycznia 2021 Share Napisano 6 Stycznia 2021 Rewelacja! I te hamulce świetnie go ożywiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi