Avi Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 Po prostu MIAZGA!!!! Niesamowicie to wygląda - ogrom prac naprawdę imponuje. Po Waszych relacjach też chciałem się zań zabrać (za Twardego), ale raczej spasuję - przerasta mnie taka konwersja. W zamian 'trzepnę' na szybciocha jakiś dwupłatowiec z tysiącem linek - zdecydowanie prostsza robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 To ja swojego Leosia grzecznie chowam do pudełka... gdybym mógł, cały bym się schował do pudełka... Mam nadzieję, że w pełni pomalowany będzie jeszcze bardziej super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 W tło załapały się przednie łapy Godzilli, pogromcy teciaków. Fajne zdjęcia, piękny model. Gratuluję samozaparcia do tak głębokiej konwersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 Kolejny weekend w domu, i znów projekt pchnięty do przodu: Zatkało mnie. A już miałem zapytać, jaką techniką wykonałeś takie realistyczne psie łapki na dioramkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 Ale dałeś czadu Dobrze że robisz wersję eksportową bo inaczej musiał bym usunąć wszystkie zdjęcia mojego "Twardziela" i zapaść się pod ziemię. Jeszcze raz: świetna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 Z modelu to chyba nic nie zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 5 Listopada 2008 Autor Share Napisano 5 Listopada 2008 Panowie za dużo tych "ochów" i "achów", na tym forum są inni do podziwiania Ja jestem początkujący Z modelu to chyba nic nie zostało no, coś na tych zdjęciach widać, to chyba jednak zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Szwabu, super robota, warsztat to ty masz opanowany do perfekcji, trzeba przyznać, ale nie uważasz, że bez tych fartuchów wygląda lepiej? Jakoś teraz kojarzy mi się strasznie z tymi brytolskimi ociężałymi challengerami z zatoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Jakoś teraz kojarzy mi się strasznie z tymi brytolskimi ociężałymi challengerami z zatoki. Hah, i to dodaje mu respektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Jakoś teraz kojarzy mi się strasznie z tymi brytolskimi ociężałymi challengerami z zatoki To przez te fartuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Te fartuchy i tak będą później czarne... Prawda ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 5 Listopada 2008 Autor Share Napisano 5 Listopada 2008 ale nie uważasz, że bez tych fartuchów wygląda lepiej? Właśnie mi się bardziej podoba z nimi Te fartuchy i tak będą później czarne... Prawda ?? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 jak patrzę na takie "Twardziele" z gąsienicami, to mam ochotę popełnić jakąś pancerkę Fajnie wyszło, a pewnie będzie jeszcze fajniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Moje gratulacje! EX wyszedł świetnie. Przysiedziałeś nad nim solidnie ale warto było. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 10 Listopada 2008 Autor Share Napisano 10 Listopada 2008 I oto efekt połowy długiego weekendu w domu: Główny owoc pracy to tranformacja km'u NSW w 0,50 tke, i poprawe kosza (który do zdjęć sobie tylko wisi na mocowaniu dlatego taki skos w góre ma). Zastanawiam się też nad tym załogantem. A przy zdjęciach jak zwykle pilnował mnie mój potwór :P Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 Ładniusi Zrobisz ten fajny celownik na półcalówce ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 10 Listopada 2008 Autor Share Napisano 10 Listopada 2008 Zrobisz ten fajny celownik na półcalówce ?? Tak jasne, miałem ze tzry podejscia ale tym razem on mnie pokonał. Tak więc do następnego razu :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 Piękny. Aż się nie mogę doczekać malowania. A jak skończysz to fajnie byłoby poczytać Twój artykuł o konwersji. Taki bardziej szczególowy niż "warsztat" ze szczegółowym wypunktowaniem i dokumentacją różnic między T-72-PT91 i PT-91EX. Przeszedłbyś do historii ;-) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Zrobisz ten fajny celownik na półcalówce ?? Tak jasne, miałem ze tzry podejscia ale tym razem on mnie pokonał. Masz może dokładniejsze zdjęcia tego celownika? I jakie on ma wymiary? Pytam, bo mam chyba gdzieś fototrawiony z Abera do Panzera IV. Może by się nadawał, albo nie trzeba by było dużych przeróbek. To bym Ci podesłał. pozdrawiam! Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 umknęła mi twoja relacja - wygląda to zaje....brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Zastanawiam się też nad tym załogantem.Ja załogantowi dałbym spokój... Czekam na malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 szwabu87 czekaj bo z tego co pamiętam to miał być polski Twardy. My używamy 50-tek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 szwabu87 czekaj bo z tego co pamiętam to miał być polski Twardy. My używamy 50-tek ? A czy to nie jest przypadkiem eksportowa wersja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 A czy to nie jest przypadkiem eksportowa wersja? oj ide sie położę, przecież Ex jak byk a ja głupoty plote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi