Thalgonis Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2021 (edytowane) Hejka, źle oceniłem swój stan posiadania masek - myślałem że mam maski do numerków szkopskich czołgów, ale jednak nie, mam tylko krojce... Ostały się może komuś kalki 2 x „332”? Czarne z białymi obwódkami... EDIT: Wysokość c.a. 8 mm, szerokość c.a. 19 mm Edytowane 4 Stycznia 2021 przez Thalgonis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2021 Klamoty zmalowane. Niestety, prace przyhamowały bo muszę poczekać na maski z cyferkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBourne Napisano 4 Stycznia 2021 Share Napisano 4 Stycznia 2021 Mam takie kalki od Tygrysa II z wieżą Porsche od Hobby Boss. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2021 O! Czy to ten HB? https://www.scalemates.com/kits/hobbyboss-84530-king-tiger--1119529 bo tam faktycznie jest numer 332... PS. Reszta na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBourne Napisano 4 Stycznia 2021 Share Napisano 4 Stycznia 2021 Teraz, Thalgonis napisał: O! Czy to ten HB? https://www.scalemates.com/kits/hobbyboss-84530-king-tiger--1119529 Tak, dokładnie ten. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 4 Stycznia 2021 Share Napisano 4 Stycznia 2021 Jak coś to mam z Dragona.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 11 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2021 Tak, wiem, niektóre rysy są zbyt krzywe - brak wprawy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2021 Przykurzyłem go trochę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 14 Stycznia 2021 Share Napisano 14 Stycznia 2021 Ładnie zmalowany. Nie wiem czy to wina zdjęć, czy weatheringu, ale w porównaniu do poprzedniego Twego postu kotecek strasznie ściemniał. Ps. Mam delikatne wrażenie, że kalki z numerami się lekko błyszczą lub srebrzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 15 Stycznia 2021 Share Napisano 15 Stycznia 2021 Łopatunia się łoberwała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 15 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2021 Ten numer nie miał łopaty neptun1939: niestety weathering, ale też trochę fotki - wyjdę z nim na śnieg, to trochę się rozjaśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 15 Stycznia 2021 Share Napisano 15 Stycznia 2021 Fakt, na wcześniejszych fotach też ni ma, sorry, patrzam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 22 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2021 Koledzy, bardzo przepraszam, ale projekt musi zostać zarzucony Nie mam już siły przerabiać go jeszcze raz, a chyba nie da się już go inaczej uratować. Sam muszę „zresetować” swoje umiejętności malarskie, bo jednak 80% tego co robię wychodzi za ciemne, więc coś jest na rzeczy... Czas wrócić do przedszkola Tak więc przepraszam obserwujących. PS. Wsadzę go do swojego portfolio ale nie wiem czy warto robić galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 22 Stycznia 2021 Share Napisano 22 Stycznia 2021 8 minut temu, Thalgonis napisał: Koledzy, bardzo przepraszam, ale projekt musi zostać zarzucony Weź się nie maż!!Fajny jest!Dawaj z następnym tematem!!Mnientkim nie bądź! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBourne Napisano 22 Stycznia 2021 Share Napisano 22 Stycznia 2021 Może spróbuj go rozjaśnić olejami? Nie poddawaj się i go dokończ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 22 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2021 Teraz, StarBourne napisał: Może spróbuj go rozjaśnić olejami? Nie poddawaj się i go dokończ. How? Myślałem o tym, ale przy tego rodzaju camo rozjaśnianiem można łatwo zniweczyć te przejścia między kolorami kamo, które są teraz... Z zielonym i czekoladowym można podziałać, to są dosyć szerokie pasy farby. Lecz z tym wąziutkim dunkelgelbem - moim zdaniem - chyba jest to niemożliwe... Ew. tylko tego dunkelgelba jeszcze raz prysnąć tą samą farbką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 22 Stycznia 2021 Share Napisano 22 Stycznia 2021 A tak z ciekawości to po washu tak kolor ściemniał czy po jakiejś biedronce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 22 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2021 Po filtrze - mam taki filtr do trójkolorowego kamo dla niemiaszków - A.Mig 1510 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 22 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2021 A jak to „zapuścić” w zimmericie? Oczywiście spróbuję - co mi teraz szkodzi? Ale w tym zimmie są szpary - nie wyobrażam sobie żeby każdy rowek zimmeritu osobno „tapować” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 22 Stycznia 2021 Share Napisano 22 Stycznia 2021 Tylko pamiętaj że biały "filtr" z farby olejnej spowoduje zmianę saturacji kolorów. Generalnie nawet w modulacji kolorów nie powinno się dodawać białego do ich rozjaśniania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 31 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2021 Za długo mierził moje oczy na półce hańby Uznaję, że kontrast został odzyskany Co teraz? Na pewno nie dam żadnego filtra, bo znowu kutafon tak ściemnieje, że... proszę siadać... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 31 Stycznia 2021 Share Napisano 31 Stycznia 2021 Czasem warto sobie przypomnieć slogan : „żyj i pozwól umrzeć” Ale widzę, że Ty nie z takich. Nie mam pojęcia co zrobić, ale chętnie popatrzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 8 Lutego 2021 Autor Share Napisano 8 Lutego 2021 Wyszło jak wyszło - moim zdaniem nie jest to najwyższa półka wstydu, myślę że plasuje się w dolnych partiach (ale jako autora, to zdanie się nie liczy ) Galeria: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi