Superbe Napisano 7 Października 2021 Share Napisano 7 Października 2021 Rewelacja! I tyle w tym temacie, bo takie obrazki mówią same za siebie, a nawet najlepszy komentarz nic tu nie zmieni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 7 Października 2021 Share Napisano 7 Października 2021 Robi wrażenie !!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudzio Napisano 19 Lutego 2023 Share Napisano 19 Lutego 2023 W dniu 19.03.2021 o 21:22, chudyhunter napisał: No to na razie mamy coś takiego. Jak tylko znajdę chwilę by dorwać się do aparatu i kompa, to wrzucę lepsze zdjęcia. Co do techniki malowania, to całość wykonałem aerografem. Kolory jakie użyłem zamieszczam poniżej. Użyłem gotowych kolorów, a także różnych mieszanek poniższych kolorów. Wszystko nakładałem przez gąbkę. Ta którą posiadam jest za gruba i farba przez nią nie przechodzi, więc musiałem przeciąć ją na pół. Gąbkę przytykałem to kadłuba i z odległości około 2 cm malowałem aerohrafem. Kolejnym krokiem będzie pokrycie wszystkiego błyszczącym lakierem i zabawa olejami oraz emaliami AK Interactive. Hej, dwa pytanka: 1. Od czego była ta gąbka? Próbowałem dzisiaj trzech różnych, przycinałem je nawet tyle cienko ile się dało, ale farba nijak przez nie nie docierała do modelu Pytanie nr 2 - jakich specyfików od AK ostatecznie użyłeś do "zaglaniania" ? Chciałbym mniej więcej odtworzyć na swoim modelu efekt z Twojego modelu, bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 22 Lutego 2023 Autor Share Napisano 22 Lutego 2023 Siemanko. A więc, to była chyba gąbka z pudełka po telefonie. Oczywiście musiałem ją przeciąć, by była dość cienką. Firma Uschi ma w swojej ofercie szablony PE dzięki którym powinieneś uzyskać podobny efekt. Mam te szablony, ale jeszcze z nich nie korzystałem. Jeśli chodzi o specyfiki AK, to użyłem dokładnie tych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi