Moses Napisano 23 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2021 Tak, kawałek taśmy maskującej uszkodził kalkomanie. Będę musiał podmalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 24 Kwietnia 2021 Share Napisano 24 Kwietnia 2021 Te brudzenia z tyłu jakoś tak mocno się odznaczają- moze wina światła? Czym je rozprowadzałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 24 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2021 (edytowane) Mój egzemplarz miał ostro usyfiony tył który chciałem zaakcentować. Może trochę przesadzone, ale inaczej tego sobie nie wyobrażam Edytowane 24 Kwietnia 2021 przez Moses Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 24 Kwietnia 2021 Share Napisano 24 Kwietnia 2021 Nie no wiem co chcesz osiągnąć tylko pytam dokładnie o metodę jaką to robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grigori82 Napisano 24 Kwietnia 2021 Share Napisano 24 Kwietnia 2021 13 godzin temu, Moses napisał: Mój egzemplarz miał ostro usyfiony tył który chciałem zaakcentować. Może trochę przesadzone, ale inaczej tego sobie nie wyobrażam To może nie syf za dużo bo przedobrzysz mondralo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 25 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2021 @Psar77 oilbrusher rozcirralem uderzając prostopadle sztywnym pędzle. Później rolowanko patyczkiem do uszu. @Grigori82życzę miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 25 Kwietnia 2021 Share Napisano 25 Kwietnia 2021 17 minut temu, Moses napisał: @Psar77 oilbrusher rozcirralem uderzając prostopadle sztywnym pędzle. Później rolowanko patyczkiem do uszu. A zwilżone w white spirycie czy na sucho ? Ja przy MiGu korzystałem z oilbrushera ale rozcieralem go pędzlem zwilżonym i dzięki temu efekt był bardziej miękki Nie to, że Cię krytykuję - tak się tylko dzielę doświadczeniami z zabawy w brudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 25 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2021 Tak pędzel był związany w WS. Krytykować jak najbardziej należy. Bez krytyki człowiek nie rozwija się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 30 Kwietnia 2021 Share Napisano 30 Kwietnia 2021 Fajnie idzie praca nad tym Crusaderem. Mój czeka na swój czas :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi