robertmodelarz Napisano 28 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2023 (edytowane) Pierwszy Tygrys Vespid Models Edytowane 11 Grudnia 2023 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 29 Kwietnia 2023 Share Napisano 29 Kwietnia 2023 8 godzin temu, robertmodelarz napisał: Pierwszy Tygrys Vespid Models Ja wiem, że chcesz uchodzić za "znafcę", ale: W dniu 23.02.2023 o 16:42, meser262 napisał: VS720018 - Tiger I - Early https://armorama.com/news/vespid-1-72-tiger?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter Pozdrawiam Krzysztof Czasami warto czytać co inni napisali. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 29 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2023 (edytowane) 4 godziny temu, _OldMan_ napisał: Ja wiem, że chcesz uchodzić za "znafcę", ale: Czasami warto czytać co inni napisali. Zgadza się na armoramie zobaczyłem- telefon mały - oczy już nie te Edytowane 29 Kwietnia 2023 przez robertmodelarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 9 Czerwca 2023 Share Napisano 9 Czerwca 2023 Renderki Hetzera są już powszechnie dostępne, ale zwracam uwagę na jeden - pierwszy raz w jakiejkolwiek(?) skali mamy mechanizm sprzęgający działo z ruchami lunety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 6 Listopada 2023 Share Napisano 6 Listopada 2023 (edytowane) 1/72 Jagdpanzer 38(t) Hetzer - Late - Vespid Models Edytowane 6 Listopada 2023 przez KFS-miniatures 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vark Napisano 6 Listopada 2023 Share Napisano 6 Listopada 2023 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 6 Listopada 2023 Share Napisano 6 Listopada 2023 12 minut temu, vark napisał: Mocno kogoś poniosło z tym inboxem, ale dobrze, że jest Szkoda że Vespid nie pokusił się o wersję z wnętrzem, bo uszkodzone płyty pancerne Chwata aż się o to proszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 9 Listopada 2023 Autor Share Napisano 9 Listopada 2023 (edytowane) Leopard 2A7 Edytowane 11 Grudnia 2023 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 18 Listopada 2023 Share Napisano 18 Listopada 2023 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 21 Listopada 2023 Share Napisano 21 Listopada 2023 I znowu 183, a wozu z 112 w 1:72 jak nie było tak nie ma. Ale jednak coś nowego - jeżeli dobrze widzę na boxarcie wczesna kopułka (dzielony właz w niej), a takich T-34 w WP mieliśmy dużo więcej niż z pojedynczym (a taki robi UM, Revell i Zvezda). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 21 Listopada 2023 Share Napisano 21 Listopada 2023 11 minut temu, Michal_G napisał: I znowu 183, a wozu z 112 w 1:72 jak nie było tak nie ma. Ale jednak coś nowego - jeżeli dobrze widzę na boxarcie wczesna kopułka (dzielony właz w niej), a takich T-34 w WP mieliśmy dużo więcej niż z pojedynczym (a taki robi UM, Revell i Zvezda). Jeśli dobrze odczytuję Twoje intencje, taką kopułkę znajdziesz w nowym Flyhawku: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 21 Listopada 2023 Share Napisano 21 Listopada 2023 4 godziny temu, Michal_G napisał: I znowu 183, a wozu z 112 w 1:72 jak nie było tak nie ma. Ale jednak coś nowego - jeżeli dobrze widzę na boxarcie wczesna kopułka (dzielony właz w niej), a takich T-34 w WP mieliśmy dużo więcej niż z pojedynczym (a taki robi UM, Revell i Zvezda). Biorąc pod uwagę dotychczasowe modele Vespida i ilość wariantów modeli na jednym podwoziu, tym razem można mieć nadzieję na 112. Albo i dwa, jeśli Flyhawk zrobi to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 22 Listopada 2023 Share Napisano 22 Listopada 2023 Czy ktoś z kolegów pomoże mi i wyjaśni czy któraś z Panter G wydanych przez Vespid będzie nadawała się na powstańczą Panterę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 22 Listopada 2023 Share Napisano 22 Listopada 2023 Każda bo mają wiele dodatkowych części ,ale trzeba zimerit dorabiać samemu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 23 Listopada 2023 Share Napisano 23 Listopada 2023 Koledzy dokładnie o to mi chodziło z kopułką, Flyhawk to będzie "wczesna 85-ka z fabryki 183" a tych mieliśmy w WP sporo. Nadzieja na 112 oczywiście jest! A już myślałem że nie doczekam kolejnego T-34/85 w polskim malowaniu frontowym (zrobiłem kiedyś 217-kę z 1 BPanc na bazie UM-a). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 23 Listopada 2023 Share Napisano 23 Listopada 2023 19 godzin temu, OLO napisał: Każda bo mają wiele dodatkowych części Jesteś pewien, że każda? Bo poszczególne wydania różnią sie chocby konfiguracją płyt nadsilnikowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 23 Listopada 2023 Share Napisano 23 Listopada 2023 Tak bo mam wszystkie i ramki są takie same tylko instrukcje inne bo jak posałem jest wiele części pozwalających wykonać wczesną , środkową i późną wersję. W przynaniej dwóch modelach są dodatkowe góry kadłuba wczesna i późna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 23 Listopada 2023 Share Napisano 23 Listopada 2023 2 minuty temu, OLO napisał: W przynaniej dwóch modelach są dodatkowe góry kadłuba wczesna i późna . ..ale nie we wszystkich. Dlatego pytam, czy faktycznie każdy model tu pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 23 Listopada 2023 Share Napisano 23 Listopada 2023 Wczesny to jest standardowy a póny jako dodatek to na powstańcze nadaje się każda G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 23 Listopada 2023 Share Napisano 23 Listopada 2023 3 godziny temu, OLO napisał: Wczesny to jest standardowy a póny jako dodatek A nie jest przypadkiem na odwrót? https://www.kfs-miniatures.com/1-72-pz-kpfw-v-panther-ausf-g-vespid-models/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 24 Listopada 2023 Share Napisano 24 Listopada 2023 Zaintrygowała mnie twoja recenzja i sprawdziłem swoje modele wersji G. Albo przez pomyłkę albo na początku dawali dwa kadłuby bo rónica czasowa od nabycia obu modeli tej samej rersji to ok 8 miesięcy i ten drugi młodszy na już tylko jeden kadłub. Więc trzeba zaglądać do pudełka bo wychodzi że z jednej partii się da a z drugiej już nie pozdrawiam OLO. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 24 Listopada 2023 Share Napisano 24 Listopada 2023 No to mamy jasność. Dopytywałem, bo niespecjalnie znam się na panterach, a już szczególnie na tych powstańczych. A że o te ostatnie całkiem systematycznie pojawiają się pytania, to chciałem mieć jakiś ogląd na sprawę. Dzięki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 29 Grudnia 2023 Share Napisano 29 Grudnia 2023 (edytowane) Bracia Czesi pokazali taką zapowiedź- zagadkę Vespida: T-72? Przemek Edytowane 29 Grudnia 2023 przez PrzemekW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 29 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2023 2 minuty temu, PrzemekW napisał: Bracia Czesi pokazali taką zapowiedź- zagadkę Vespida: T-72? Przemek Pachnie to T-90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 3 Stycznia Share Napisano 3 Stycznia 1/35 German Utility Vehicle Eagle IV - Vespid Models Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi