pmroczko Napisano 9 Czerwca Share Napisano 9 Czerwca Dzień dobry! Lata lecą! Właśnie rozpoczynam warsztat mojego długo dojrzewającego F-111A: Zapraszam! Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 29 Listopada Share Napisano 29 Listopada Black week promocja w MH na Hobby2000- mrówkojady tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K. Napisano 30 Listopada Share Napisano 30 Listopada 17 godzin temu, giberes napisał: Black week promocja w MH na Hobby2000- mrówkojady tanio. Ale to chyba tylko na pierwszą sztukę Były w promocji obydwie wersje, a druga jest już w zwykłej cenie. Przy okazji pytanie do posiadaczy F-111 z Hasegawy. Da się w miarę łatwo przerobić zestawowe klapy na zamknięte? Albo jeśli nie jesteście w stanie tego określić to poproszę chociaż o fotkę tego detalu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 30 Listopada Share Napisano 30 Listopada (edytowane) Wczoraj kupiłem sztukę D/F w promocji. Jeszcze dziś koło południa zalogowałem się i wciąż była ta promka. Mogli mieć ograniczoną ilość tańszych, bo ja wersji F już wczoraj w promocji nie widziałem. Edytowane 30 Listopada przez giberes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi