pmroczko Napisano 9 Czerwca 2025 Share Napisano 9 Czerwca 2025 Dzień dobry! Lata lecą! Właśnie rozpoczynam warsztat mojego długo dojrzewającego F-111A: Zapraszam! Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 29 Listopada 2025 Share Napisano 29 Listopada 2025 Black week promocja w MH na Hobby2000- mrówkojady tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K. Napisano 30 Listopada 2025 Share Napisano 30 Listopada 2025 17 godzin temu, giberes napisał: Black week promocja w MH na Hobby2000- mrówkojady tanio. Ale to chyba tylko na pierwszą sztukę Były w promocji obydwie wersje, a druga jest już w zwykłej cenie. Przy okazji pytanie do posiadaczy F-111 z Hasegawy. Da się w miarę łatwo przerobić zestawowe klapy na zamknięte? Albo jeśli nie jesteście w stanie tego określić to poproszę chociaż o fotkę tego detalu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 30 Listopada 2025 Share Napisano 30 Listopada 2025 (edytowane) Wczoraj kupiłem sztukę D/F w promocji. Jeszcze dziś koło południa zalogowałem się i wciąż była ta promka. Mogli mieć ograniczoną ilość tańszych, bo ja wersji F już wczoraj w promocji nie widziałem. Edytowane 30 Listopada 2025 przez giberes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 29 Stycznia Share Napisano 29 Stycznia W dniu 30.11.2025 o 14:28, Marcin K. napisał: Przy okazji pytanie do posiadaczy F-111 z Hasegawy. Da się w miarę łatwo przerobić zestawowe klapy na zamknięte? Trochę późno, ale dopiero wziąłem na warsztat. Tak, da się dosyć łatwo przerobić na zamknięte. Potrzeba tylko zachować ostrożność przy klejeniu elementów, bo fabrycznie nie były do tego przystosowane. Coś trzeba uciąć, coś przeszlifować, zapewne po sklejeniu i dobrym wyschnięciu powierzchnia będzie wymagała "wygładzenia". Myślę, że czas netto to 1 godzina na skrzydło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi