Bartas89 Napisano 18 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2021 23 minuty temu, cayman napisał: Wydech poszedł do kreta i już gotowy do dalszej obróbki. Ej Piotrek, ale to mój temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 18 Stycznia 2021 Share Napisano 18 Stycznia 2021 4 minuty temu, Bartas89 napisał: Ej Piotrek, ale to mój temat Jesteś pewien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 18 Stycznia 2021 Share Napisano 18 Stycznia 2021 Ja tylko pokazałem, że kret nie robi krzywdy w nawiązaniu do zapytania kolegi GTiStyle, czym można zmyć chrom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 18 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2021 Drobne pieszczoty z tarczami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 18 Stycznia 2021 Share Napisano 18 Stycznia 2021 Może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 18 Stycznia 2021 Share Napisano 18 Stycznia 2021 Nie chciało się powiercić otworów ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 18 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2021 5 minut temu, cayman napisał: Nie chciało się powiercić otworów ??? Sensei, przecież otwory są nawiercone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 18 Stycznia 2021 Share Napisano 18 Stycznia 2021 Nie dość, że stary to jeszcze ślepy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 18 Stycznia 2021 Share Napisano 18 Stycznia 2021 (edytowane) 8 minut temu, Bartas89 napisał: Sensei, przecież otwory są nawiercone A na fotkach wygląda jakby było zapuszczone czarnym.Dawaj fotkę w pionie bo nie uwierzę. Czarne środki tarcz ok! Edytowane 18 Stycznia 2021 przez cayman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 18 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2021 14 minut temu, cayman napisał: A na fotkach wygląda jakby było zapuszczone czarnym.Dawaj fotkę w pionie bo nie uwierzę. Czarne środki tarcz ok! Warsztat już dzisiaj zamknięty (mam go na stryszku, a synek śpi nie będę teraz otwierał). Jutro zrobię foty i wrzucę Ale myślałem, że bardziej mi ufasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 18 Stycznia 2021 Share Napisano 18 Stycznia 2021 3 minuty temu, Bartas89 napisał: (...) Ale myślałem, że bardziej mi ufasz Jak w małżeństwie normalnie.... Dobranoc 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 18 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2021 Oczywiście żart z tym zaufaniem Rzeczywiście na zdjęciu nie widać, że są przewiercone. Ale dla mnie wiercenie otworów to "must have" przy motocyklach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTiStyle Napisano 19 Stycznia 2021 Share Napisano 19 Stycznia 2021 Metalizerem jakimś pociągnięte tarcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 19 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2021 (edytowane) 39 minut temu, GTiStyle napisał: Metalizerem jakimś pociągnięte tarcze? Tak. Super chrome silver 2 od Mr.hobby + parę kropli gloss black też od Mr.hobby aby go przyciemnić. Edytowane 19 Stycznia 2021 przez Bartas89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 19 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2021 Oto dowód w sprawie o zniesławienie przez Caymana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 20 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2021 Napęd zmontowany. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 21 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2021 Czy aby błotnik nie idzie za bardzo do góry? Coś mi tu nie gra. Czy tak ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 21 Stycznia 2021 Share Napisano 21 Stycznia 2021 Moim zdaniem po przejrzeniu zdjęć oryginału jest wszystko okej. Tył kończy się na wysokości linii troszkę powyżej piasty, a najwyższy punkt błotnika jest mniej więcej na linii z początkiem baku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 21 Stycznia 2021 Share Napisano 21 Stycznia 2021 24 minuty temu, toled napisał: Moim zdaniem po przejrzeniu zdjęć oryginału jest wszystko okej. Tył kończy się na wysokości linii troszkę powyżej piasty, a najwyższy punkt błotnika jest mniej więcej na linii z początkiem baku. Tyż prowda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 22 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2021 Wydech zamontowany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 22 Stycznia 2021 Share Napisano 22 Stycznia 2021 Wydechy wyglądają jak zamglony chrom. Powinien być idealnie lustrzany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 22 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2021 5 minut temu, toled napisał: Wydechy wyglądają jak zamglony chrom. Powinien być idealnie lustrzany. Możliwe, że za mało go psiknąłem. Ale i tak mi się dużo bardziej podoba niż fabryczny. W ogóle jest i będzie parę zmian i odstępstw od oryginalnego zdjęcia, który widnieje na kartonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 22 Stycznia 2021 Share Napisano 22 Stycznia 2021 1 godzinę temu, Bartas89 napisał: Możliwe, że za mało go psiknąłem. Ale i tak mi się dużo bardziej podoba niż fabryczny. W ogóle jest i będzie parę zmian i odstępstw od oryginalnego zdjęcia, który widnieje na kartonie. Najważniejsze, że odwarzyłeś się na zdjęcie chromu, sklejnie połöwek , poszpachlowanie i czyste wykonanie. Odrobinę szwu widzę ale reszta jest Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 22 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2021 11 minut temu, cayman napisał: Najważniejsze, że odwarzyłeś się na zdjęcie chromu, sklejnie połöwek , poszpachlowanie i czyste wykonanie. Odrobinę szwu widzę ale reszta jest Ok. Za Twoją namową chrom z lag też już jest historią Zobaczymy co z tego wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 22 Stycznia 2021 Share Napisano 22 Stycznia 2021 6 minut temu, Bartas89 napisał: Za Twoją namową chrom z lag też już jest historią Zobaczymy co z tego wyjdzie... I tak 3maj Młody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi