mikemc Napisano 11 Grudnia 2020 Share Napisano 11 Grudnia 2020 Witam. Chciałbym zaprezentować właśnie wykonany model A1-H Skyraider w skali 1:32 od stajni Trumpeter. Model został już dość dawno zakupiony jakieś 2 lub 3 lata temu. Wtedy miałem na niego inny pomysł. Panele miały być otwarte by zaprezentować silnik itp. Nawet dokupiłem do niego zestaw Eduarda i kokpit żywiczny od Aries. Jednak po dwuletniej obowiązkowej kwarantannie modelu na półce, moja koncepcja na ten model się zmieniła. Teraz miał to być odskocznia od budowy Soya. Dlatego zdecydowałem się nie kombinować i model został wykonany mniej więcej "prosto z pudła" plus kilka blaszek od Big Ed. Kokpit od Aries w ogóle nie pasował (nie wiem może kokpit był przeznaczony dla modelu Zuki Mura). Zresztą linia tego samolotu jest tak piękna, więc nie chciałem jej "psuć" otwartymi panelami. Następny powód to jakość zestawowego silnika która nie zachwyca. A teraz zdjęcia. Pozdrawiam Pozdraw 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 11 Grudnia 2020 Share Napisano 11 Grudnia 2020 bombastyczny to ostatnie zdjęcie uzmysławia iż te latadła w 32 to niezłe kloce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 11 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2020 Dlatego to chyba będzie mój ostatnie latadło twej podziałce nie licząc modeli od wingnuts. Ledwie mieści się w gablcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Grudnia 2020 Share Napisano 12 Grudnia 2020 Kawał modelu, robi wrażenie. Może trochę okopcenia z rur wydechowych za skromne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jo_Sh Napisano 12 Grudnia 2020 Share Napisano 12 Grudnia 2020 Wygląda bardzo dobrze, podoba mi się mocno spracowana powierzchnia lakiernicza i brudzenie. Paradoksalnie model styrany mocno ale z wyczuciem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 11 Października 2023 Autor Share Napisano 11 Października 2023 Witam. Kilka lepszej jakości zdjęci modelu. Pozdrawiam. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 11 Października 2023 Share Napisano 11 Października 2023 Świetnie zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 28 Października 2023 Share Napisano 28 Października 2023 Piękny! Ale coś mi nie pasuje z tym zbiornikiem na ostatnim zdjęciu - jest trochę krzywo czy mi się zdaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 26 Listopada 2023 Share Napisano 26 Listopada 2023 Piękny aż w oczka szczypie , kawał porządnej roboty . Pozdrawiam . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 27 Listopada 2023 Share Napisano 27 Listopada 2023 Bardzo lubię takie złomy. Na granicy wyeksploatowania, ale bez przekroczenia. Niezły kawał bryły, fajną robotę zrobiłeś. W tych zdjęciach na białym tle chyba warto zmniejszyć kontrast, teraz aż bije po oczach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi