lejgo_inc Napisano 15 Grudnia 2020 Share Napisano 15 Grudnia 2020 (edytowane) Do czego to doszło... mam zaległości w publikowaniu galerii modeli. Winę za to ponosi oczywiście 2020. Model ten walał się po moim warsztacie od 6 lat. W zasadzie wypadałoby już go dobić. Czemu tak długo? No bo szukałem dziury w całym, chciałem żeby wyszedł "ostrzejszy" (co wyszło jak wyszło) min. za pomocą dodatków fototrawionych. A że takich dodatków nikt wtedy nie robił to zrobiłem je sam. Zestaw stał się jednym z pierwszym w katalogu Shelf Oddity. Podobnie było z kalkomaniami - pobieżny przegląd fotografii F-117 przynosi rozczarowanie standardowymi zestawami kalkomanii do modeli tej maszyny (dotyczy to także większych skal). Ile razy następowało zmęczenie materiału - już nie pamiętam. Miarą mojego lenistwa niech będą klapy głównego podwozia, które dla potrzeb instrukcji zrobiłem dwie różne, i tak już zostało na modelu. Można oczywiście do tego dorobić jakąś historię że się jedna zepsuła i wymienili na taką jaka akurat leżała w magazynie. Tymczasem zapraszam do galerii. Edytowane 15 Grudnia 2020 przez lejgo_inc korekta tekstu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 15 Grudnia 2020 Share Napisano 15 Grudnia 2020 świetny !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 15 Grudnia 2020 Share Napisano 15 Grudnia 2020 Bardzo ładnie Ci wyszedł. Żałuję, że do swojego nie wziąłem też od was kalkomanii Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Grudnia 2020 Share Napisano 16 Grudnia 2020 Bardzo ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lejgo_inc Napisano 17 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2020 W dniu 16.12.2020 o 15:31, mig napisał: Bardzo ładny. W stosunku do F-117 to wysoce kontrowersyjna opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Grudnia 2020 Share Napisano 17 Grudnia 2020 1 minutę temu, lejgo_inc napisał: W stosunku do F-117 to wysoce kontrowersyjna opinia Pisałem odnośnie modelu. Fakt F-117 urodą nie grzeszył, delikatnie mówiąc. Dlatego latali na nich w nocy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 16 Stycznia 2021 Share Napisano 16 Stycznia 2021 Bardzo ładnie wykonany sen pijanego albo naćpanego inżyniera... Sam model jako zestaw bardzo udany. Wykonanie ok. Mój poszedł na wymianę za 72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi