krosto Napisano 29 Grudnia 2020 Share Napisano 29 Grudnia 2020 Nie wiem, czy Pan Teofil uznał by tega ptaszka za choć podobnego do oryginału, ale przynajmniej ja mam taką nadzieję. PS. Kiedyś zrobię własne szprychy, tak jak w przypadku DFW CV Póki co mam żywiczne 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 29 Grudnia 2020 Share Napisano 29 Grudnia 2020 Fenomenalny! Te bledsze zdjęcia bardziej mi się podobają, chyba oczy mam stare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 29 Grudnia 2020 Share Napisano 29 Grudnia 2020 Bardzo mi się podoba ten ptaszek Pana Teofila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 29 Grudnia 2020 Share Napisano 29 Grudnia 2020 Fajniutki silniczek i model robią wrazenie. Rozumiem że skala 1/48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 30 Grudnia 2020 Share Napisano 30 Grudnia 2020 Jest śliczny...tak, śliczny...nie ładny, nie piękny, tylko śliczny! A na poważnie: szacunek, model klasa mistrzowska, to jest to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 31 Grudnia 2020 Share Napisano 31 Grudnia 2020 Śliczny szmatopłat. Pięknie oddana faktura sklejki, lozengi jak ta lala - chyba malowane, a nie kalkomanie, więc tym bardziej chapeau bas. Szprychy to tylko wisienka na torcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 31 Grudnia 2020 Share Napisano 31 Grudnia 2020 Piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 30 Stycznia 2021 Share Napisano 30 Stycznia 2021 Piekny model ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi