Mateusz Miarka Napisano 8 Stycznia 2021 Share Napisano 8 Stycznia 2021 Witam, wrzucam kilka fotek mojego bmp-1, model prosto z pudła:)Malowanie to luźna interpretacja pojazdu znalezionego w sieci. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 8 Stycznia 2021 Share Napisano 8 Stycznia 2021 Temat ciekawy, wykonanie całkiem sympatyczne. Mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 8 Stycznia 2021 Share Napisano 8 Stycznia 2021 Bardzo fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 9 Stycznia 2021 Share Napisano 9 Stycznia 2021 Świetnie ustawione oświetlenie. Słoneczne, letnie popołudnie, cienie słupków i szlabanu (popłynąłem trochę). Robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 9 Stycznia 2021 Share Napisano 9 Stycznia 2021 Elegancki zwłaszcza że model wyjściowy to stary Dragon, podoba się. Pozdrawiam Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 10 Stycznia 2021 Share Napisano 10 Stycznia 2021 Razem z podstawką czuć Ukrainę. Fenomenalny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 20 Stycznia 2021 Share Napisano 20 Stycznia 2021 Bardzo mi się podoba. Z podstawką komponuje się perfekcyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi