cayman Napisano 15 Marca 2021 Share Napisano 15 Marca 2021 11 minut temu, Dorotka napisał: Na tej łyżeczce, którą wcześniej pokazałeś faktura była inna i bardzo fajna. Na desce wygląda to zupełnie inaczej, dużo gorzej Nie inaczej.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 16 Marca 2021 Autor Share Napisano 16 Marca 2021 Dobra, to zmywanko i jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nn31 Napisano 16 Marca 2021 Share Napisano 16 Marca 2021 Jakby pomalować deskę w takich samych warunkach co łyżkę to może powierzchnia byłaby mniej futerkowa, ale powstały by też te białe pęknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 16 Marca 2021 Autor Share Napisano 16 Marca 2021 (edytowane) 4 godziny temu, nn31 napisał: Jakby pomalować deskę w takich samych warunkach co łyżkę to może powierzchnia byłaby mniej futerkowa, ale powstały by też te białe pęknięcia. Pęknięcia powstały bo poszły grube warstwy farby na siebie w krótkim czasie. Jak tyle osób twierdzi, że nie jest idealnie to ja nie będę udawał, że jest super i muszę to lepiej ogarnąć, nie będę odwalał lipy, skoro taka widownia i liczy, że model będzie wysokiej jakości EDIT: kurła, zamieniam się w Bartasa, koła też zmyłem - było dobrze, ale stwierdziłem, że jak zamaskuję w innej kolejności, to uzyskam o wiele lepszy i dokładniejszy efekt Edytowane 16 Marca 2021 przez toled 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 17 Marca 2021 Autor Share Napisano 17 Marca 2021 Pomalowałem deskę jeszcze raz. Jaki werdykt? Zmywać, zostawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 17 Marca 2021 Share Napisano 17 Marca 2021 49 minut temu, toled napisał: Pomalowałem deskę jeszcze raz. Jaki werdykt? Zmywać, zostawić? Jest ok. Zostawić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 17 Marca 2021 Share Napisano 17 Marca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 17 Marca 2021 Autor Share Napisano 17 Marca 2021 No to git. Jeszcze tylko 4 elementy do takiego malowania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 17 Marca 2021 Share Napisano 17 Marca 2021 Godzinę temu, toled napisał: No to git. Jeszcze tylko 4 elementy do takiego malowania To do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 17 Marca 2021 Share Napisano 17 Marca 2021 Ja bym profilaktycznie zmył 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 19 Marca 2021 Autor Share Napisano 19 Marca 2021 W dniu 17.03.2021 o 23:06, cayman napisał: To do roboty. No ba, bo H2R czeka Dzisiaj mi doszła owiewka z Decalcas do H2R - już wycięta, minimalnie jeszcze cieńsza od Twojego tworu. Oryginalna przeciwpancerna może się schować przy niej Jeszcze tylko zestaw kalek carbonowych muszę dopaść, bo coś w moich sklepach go nie widuję póki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 20 Marca 2021 Autor Share Napisano 20 Marca 2021 Tak sobie powolutku poleruję po kolei:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 21 Marca 2021 Autor Share Napisano 21 Marca 2021 Dzisiaj tak zwana sztuka dla sztuki. I tak po zamontowaniu budy nawet z otwartymi drzwiami nic prawie nie będzie widać. No i do zrobienia pasy bezpieczeństwa jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BCI Batou Napisano 21 Marca 2021 Share Napisano 21 Marca 2021 54 minuty temu, toled napisał: No i do zrobienia pasy bezpieczeństwa jeszcze Tylko tym razem o biodrowych nie zapomnij. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 21 Marca 2021 Autor Share Napisano 21 Marca 2021 5 minut temu, BCI Batou napisał: Tylko tym razem o biodrowych nie zapomnij. W tej wersji co robię są czteropunktowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 27 Marca 2021 Autor Share Napisano 27 Marca 2021 Dzisiaj dzień popierdułek:) Wentylatory z blaszek od Aoshimy. Dzisiaj i jutro planuję ogarnąć silnik i będzie można wszystko składać do kupy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 27 Marca 2021 Autor Share Napisano 27 Marca 2021 Diabeł dostał hamulce i serduszko:) (To drugie w trakcie waloryzacji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 27 Marca 2021 Autor Share Napisano 27 Marca 2021 Serduszko już bije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 28 Marca 2021 Autor Share Napisano 28 Marca 2021 Zmontowane na ślinę. Co ciekawe nawet drzwi się ułożyły, a już chciałem magnesy mocować:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 28 Marca 2021 Share Napisano 28 Marca 2021 Tylko cienie szyb się maluje od spodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 28 Marca 2021 Autor Share Napisano 28 Marca 2021 (edytowane) Godzinę temu, jakub476 napisał: Tylko cienie szyb się maluje od spodu... Akurat w tym Lamborghini jest jakoś inaczej i faktura jest na zewnątrz szyby, pomalowanie tego od wewnątrz nie dałoby tego efektu Edytowane 28 Marca 2021 przez toled Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 28 Marca 2021 Autor Share Napisano 28 Marca 2021 No to finito: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi