Rack Napisano 8 Lutego 2021 Napisano 8 Lutego 2021 Gratulacje FA . Pięknie zmalowany, szczególnie na zbliżeniach to widać. Kolejny diamencik w kolekcji, brawo . Cytuj
Markuz Napisano 8 Lutego 2021 Napisano 8 Lutego 2021 Świetny model. Pokazał byś go np. przy teciaku dla porównania wielkości. Cytuj
bazylms Napisano 8 Lutego 2021 Autor Napisano 8 Lutego 2021 Dzięki. Zrobię fotkę przy okazji rozkładania gratów do zdjęć. Myślałem o tym, a w czasie zdjęć z głowy mi wyleciało. Cytuj
micmal Napisano 14 Lutego 2021 Napisano 14 Lutego 2021 Jakoś po macoszemu ostatnio potraktowałem dział Galeria i choć widziałem wcześniej i z podziwem oglądałem przepiękne malowanie czołgutka, to jakoś nic nie napisałem. Zatem czapki z głów Panowie Świetne malowanie. Cytuj
gorlock Napisano 2 Maja 2021 Napisano 2 Maja 2021 Imponujący... Mój zalega w pudełku już z 10 lat i ciągle nie mogę się za niego zabrać. Cytuj
bazylms Napisano 2 Maja 2021 Autor Napisano 2 Maja 2021 (edytowane) Ja za to przed oczami mam cały czas twój, nawet kilka dni temu ze znajomym o nim rozmawiałem. Edytowane 2 Maja 2021 przez bazylms Cytuj
gorlock Napisano 2 Maja 2021 Napisano 2 Maja 2021 Godzinę temu, bazylms napisał: Ja za to przed oczami mam cały czas twój, nawet kilka dni temu ze znajomym o nim rozmawiałem. Miarkuję więc iż się podoba Cytuj
Evildead Napisano 2 Maja 2021 Napisano 2 Maja 2021 2 godziny temu, bazylms napisał: Ja za to przed oczami mam cały czas twój, nawet kilka dni temu ze znajomym o nim rozmawiałem. Oba są zajebiste remis 10-10 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi