Rack Napisano 8 Lutego 2021 Share Napisano 8 Lutego 2021 Gratulacje FA . Pięknie zmalowany, szczególnie na zbliżeniach to widać. Kolejny diamencik w kolekcji, brawo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 8 Lutego 2021 Share Napisano 8 Lutego 2021 Świetny model. Pokazał byś go np. przy teciaku dla porównania wielkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Lutego 2021 Autor Share Napisano 8 Lutego 2021 Dzięki. Zrobię fotkę przy okazji rozkładania gratów do zdjęć. Myślałem o tym, a w czasie zdjęć z głowy mi wyleciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 14 Lutego 2021 Share Napisano 14 Lutego 2021 Jakoś po macoszemu ostatnio potraktowałem dział Galeria i choć widziałem wcześniej i z podziwem oglądałem przepiękne malowanie czołgutka, to jakoś nic nie napisałem. Zatem czapki z głów Panowie Świetne malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Lutego 2021 Share Napisano 17 Lutego 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 2 Marca 2021 Share Napisano 2 Marca 2021 Rewelacja. Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 2 Maja 2021 Share Napisano 2 Maja 2021 Imponujący... Mój zalega w pudełku już z 10 lat i ciągle nie mogę się za niego zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Maja 2021 Autor Share Napisano 2 Maja 2021 (edytowane) Ja za to przed oczami mam cały czas twój, nawet kilka dni temu ze znajomym o nim rozmawiałem. Edytowane 2 Maja 2021 przez bazylms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 2 Maja 2021 Share Napisano 2 Maja 2021 Godzinę temu, bazylms napisał: Ja za to przed oczami mam cały czas twój, nawet kilka dni temu ze znajomym o nim rozmawiałem. Miarkuję więc iż się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Maja 2021 Autor Share Napisano 2 Maja 2021 Dobrze to Waść rozumujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 2 Maja 2021 Share Napisano 2 Maja 2021 2 godziny temu, bazylms napisał: Ja za to przed oczami mam cały czas twój, nawet kilka dni temu ze znajomym o nim rozmawiałem. Oba są zajebiste remis 10-10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi