Czes Napisano 27 Lutego 2021 Share Napisano 27 Lutego 2021 Czesc. Prezentuje ukonczony model R-35 Tamiya z wieżą od T-26.Model posiada podstawke. Farby i chemię ktora używałem to produkt firmy Mig. Scena to walki z partyzantami Jugoslawia 1942r 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czes Napisano 27 Lutego 2021 Autor Share Napisano 27 Lutego 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 27 Lutego 2021 Share Napisano 27 Lutego 2021 Ciekawy, bo trochę nietypowy konstrukt, a i wykonanie ładne. Podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 27 Lutego 2021 Share Napisano 27 Lutego 2021 Chociaż lufke mogłeś okopcic ale fajna scenka i wykonanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 27 Lutego 2021 Share Napisano 27 Lutego 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, Adamo722 napisał: Chociaż lufke mogłeś okopcic Jakieś kwity na to masz? Modelik przyjemny dla oka Edytowane 27 Lutego 2021 przez Seb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 28 Lutego 2021 Share Napisano 28 Lutego 2021 Trochę dziwnie wygląda to zielsko po jednej stronie , jakby się ziemia osunęła, ale generalnie fajna scena i model 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 28 Lutego 2021 Share Napisano 28 Lutego 2021 Model mi się bardzo podoba. Co do scenki to w sumie wyszła fajna kompozycja na małej stosunkowo powierzchni i całościowo robi bardzo fajne wrażenie. Tylko ten płot jakiś mam wrażenie mało realny, ale może odnoszę to do znanych sobie polskich realiów a Ty wspomniałeś o Bałkanach. Pozdrawiam Andrzej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 28 Lutego 2021 Share Napisano 28 Lutego 2021 Ha ha człowiek uczy się całe życie - nie wiedziałem że Niemcy składali takie frankensztajny Wyszło bardzo fajnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czes Napisano 28 Lutego 2021 Autor Share Napisano 28 Lutego 2021 2 godziny temu, M.A.V. napisał: Ha ha człowiek uczy się całe życie - nie wiedziałem że Niemcy składali takie frankensztajny Wyszło bardzo fajnie Jest jeszxze taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 28 Lutego 2021 Share Napisano 28 Lutego 2021 7 minut temu, Czes napisał: Jest jeszxze taki ...czyli można zgadywać, co będzie kolejnym tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 3 Marca 2021 Share Napisano 3 Marca 2021 Ale przyjemna w odbiorze scenka. Jest pojazd, bardzo oryginalny i ładnie wykonany, jest ludzik, jest trochę zieleni, przełamanej tym osypiskiem, jest płot wypełniający kompozycję z tyłu scenki. Super! Teraz trochę mojego "ajabym". 1. Popracował nad wykończeniem podstawki. Coś chyba poszło nie tak na łączeniach boków. Masz braki w trawniku na brzegach scenki. 2. Płot. Malowanie to jedno. Można dopracować, ale jest on taki "od linijki". Ułamię jedno deseczkę od gór, drugą od dołu, reszta prosto. Tak szablonowo, jak dla mnie. płot kończy się "nigdzie". Albo powinien być dosunięty do brzegu, albo jeszcze jedna deseczka. 3. Trawa i krzaki. Trochę za monotonnie. Albo jakaś gra kolorami, albo jakieś przełamanie. Jakaś przerwa w krzakach, kwiatki na trawie. Coś co przełamie schemat. To takie moje "ajabym", nie jako czepianie, a raczej chęć do zainspirowania w przyszłych pracach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czes Napisano 3 Marca 2021 Autor Share Napisano 3 Marca 2021 1 godzinę temu, micmal napisał: Ale przyjemna w odbiorze scenka. Jest pojazd, bardzo oryginalny i ładnie wykonany, jest ludzik, jest trochę zieleni, przełamanej tym osypiskiem, jest płot wypełniający kompozycję z tyłu scenki. Super! Teraz trochę mojego "ajabym". 1. Popracował nad wykończeniem podstawki. Coś chyba poszło nie tak na łączeniach boków. Masz braki w trawniku na brzegach scenki. 2. Płot. Malowanie to jedno. Można dopracować, ale jest on taki "od linijki". Ułamię jedno deseczkę od gór, drugą od dołu, reszta prosto. Tak szablonowo, jak dla mnie. płot kończy się "nigdzie". Albo powinien być dosunięty do brzegu, albo jeszcze jedna deseczka. 3. Trawa i krzaki. Trochę za monotonnie. Albo jakaś gra kolorami, albo jakieś przełamanie. Jakaś przerwa w krzakach, kwiatki na trawie. Coś co przełamie schemat. To takie moje "ajabym", nie jako czepianie, a raczej chęć do zainspirowania w przyszłych pracach Dziekuje za rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Marca 2021 Share Napisano 3 Marca 2021 Całościowo mi się podoba. Mało kto zwrócił uwagę na figuranta, a kamo ma bardzo ciekawe i wygląda na bardzo dobrze pomalowane. Szkoda ze na żadnej fotce lepiej go nie widać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 4 Marca 2021 Share Napisano 4 Marca 2021 Model jak model (), ale podstaweczka w dechę! Strasznie wielce się mi podoba! Z czego krzaczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czes Napisano 5 Marca 2021 Autor Share Napisano 5 Marca 2021 W dniu 4.03.2021 o 14:22, Lipstein napisał: Model jak model (), ale podstaweczka w dechę! Strasznie wielce się mi podoba! Z czego krzaczki? Witam. Krzaczki kupowane w tym sklepie http://www.fast-webshop.com/model-scene/Grass-Mats-and-Turfs-c5_0_1.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi