Xmen Napisano 27 Marca 2021 Share Napisano 27 Marca 2021 Działaj dalej i nie słuchaj namawiających żebyś wyrzucił go do kosza .Nabyte doświadczenie bezcenne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 27 Marca 2021 Autor Share Napisano 27 Marca 2021 Skleiłem mosquito z tamki... stoi na półce, emocje?! brak..☹ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 27 Marca 2021 Share Napisano 27 Marca 2021 Pierwszy raz widze takie coś. U mnie wylądowałby juz w koszu i kupiłbym innej firmy. Nigdy juz Mistercrafta podziekuje za taka jakosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 27 Marca 2021 Autor Share Napisano 27 Marca 2021 1. to jest przepak KP. 2. nie było by problemu gdyby nie zachciało mi się zmiany lini na wgłebne i nitowanie. 3. zbytniego wyboru nie ma, albo to albo hobby boss. 4. jak się nie przewrócisz to się nie nauczysz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 27 Marca 2021 Share Napisano 27 Marca 2021 5 minut temu, myszaty napisał: 3. zbytniego wyboru nie ma, albo to albo hobby boss. A nie Special Hobby? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 27 Marca 2021 Autor Share Napisano 27 Marca 2021 Walnąłem się, Special Hobby oczywiście. Gdybym spartolił nitowaniem model za 70 zeta to bym się w..ł. A tego szrotka nie szkoda, a nuż wyjdzie jako tako. Wiosna idzie, modelowania będzie mniej i taki to ulepek na zakończenie sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 27 Marca 2021 Autor Share Napisano 27 Marca 2021 (edytowane) Poddajemy tę rundę, komisja jednogłośnie podjęła decyzję - próba rycia w Jaku 23 KP, konfekcjonowanym przez MC oficjalnie została uznana za nieudaną. Ewentualna beka mile widziana. P.S Od decyzji komisji nie ma odwołania. Edytowane 27 Marca 2021 przez myszaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 27 Marca 2021 Share Napisano 27 Marca 2021 Godzinę temu, myszaty napisał: Ewentualna beka mile widziana. Dlaczego beka ? Godzinę temu, myszaty napisał: Poddajemy tę rundę Nie bądź "miękiszon" Godzinę temu, myszaty napisał: Od decyzji komisji nie ma odwołania. A to tak jak na wszystkich imprezach modelarskich w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 27 Marca 2021 Autor Share Napisano 27 Marca 2021 (edytowane) Spokojnie, to nie pierwsza i ostatnia porażka jaką zaprezentuję. Lubię jak jest wesoło. Florkę jednak dłubne ze special hobby, trochę szkoda mi kalek z sagittariusa... Aaale, żeby nie było, wyciągnąłem miga 17 z kp w komplecie z zardzewiałymi kalkami Mirage, kupiłem go przez przypadek. Rzeźnia nr. 2 Edytowane 27 Marca 2021 przez myszaty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 27 Marca 2021 Share Napisano 27 Marca 2021 2 godziny temu, myszaty napisał: Poddajemy tę rundę, komisja jednogłośnie podjęła decyzję - próba rycia w Jaku 23 KP, konfekcjonowanym przez MC oficjalnie została uznana za nieudaną. Chyba wyszło na moje Godzinę temu, myszaty napisał: Florkę jednak dłubne ze special hobby, Jak by co, można zajrzeć i podpatrzeć Godzinę temu, myszaty napisał: wyciągnąłem miga 17 z kp Spoko, podobno ilość nitów jest zgodna z oryginałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 27 Marca 2021 Autor Share Napisano 27 Marca 2021 6 minut temu, abtb napisał: Chyba wyszło na moje Ale jaki bagaż doświadczeń zebrałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 27 Marca 2021 Share Napisano 27 Marca 2021 17 minut temu, myszaty napisał: Ale jaki bagaż doświadczeń zebrałem! Spoko, wiem że dasz radę Poziom poprzeczki jakby taki: https://www.aircraftresourcecenter.com/Gal6/5501-5600/gal5595-Mig-17-Mao/00.shtm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 27 Marca 2021 Autor Share Napisano 27 Marca 2021 No ładny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 28 Marca 2021 Share Napisano 28 Marca 2021 (edytowane) 9 godzin temu, abtb napisał: Chyba wyszło na moje Bo wywieracie presję na kolegę. 10 godzin temu, myszaty napisał: Spokojnie Jestem oazą spokoju. Pozdrawiam i kibicuję. Edytowane 28 Marca 2021 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 28 Marca 2021 Share Napisano 28 Marca 2021 53 minuty temu, Xmen napisał: Bo wywieracie presję na kolegę. Ja tylko przemówiłem do zdrowego rozsądku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 2 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2021 Acha, dojechało: @abtb: będziemy ryć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 3 Kwietnia 2021 Share Napisano 3 Kwietnia 2021 Ale wiesz ze H-8 to nie to samo co cudowna C-8? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 3 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2021 (edytowane) H? zamawiałem C.. w sumie nieszkodzi, nie mam za bardzo nic z metalików, końcówkę tamkowego X-11 ( mała butelka) i jakieś gun metale...a gunziakami jescze nie malowałem. Eee no, na niucha to C...H to na wodzie?? Edytowane 3 Kwietnia 2021 przez myszaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 4 Kwietnia 2021 Share Napisano 4 Kwietnia 2021 A co ja za głupotki wypisuje? Ktoś mi zhakowal konto. Przecież na pierwszy rzut oka widać że to jest C 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 5 Kwietnia 2021 Share Napisano 5 Kwietnia 2021 W dniu 27.03.2021 o 19:52, myszaty napisał: Poddajemy tę rundę, komisja jednogłośnie podjęła decyzję - próba rycia w Jaku 23 KP, konfekcjonowanym przez MC oficjalnie została uznana za nieudaną. Ewentualna beka mile widziana. P.S Od decyzji komisji nie ma odwołania. Jak już zacząłeś to ukończ ten model i nie załamuj się, że coś poszło nie tak. Zrób i nie poddawaj się ! Poddanie się to strata czasu moim zdaniem. Ja też w swoim Mirage zacząłem nacinać linie i nie wszystkie są idealne ale od czego jest klej ca by je zalać i wytrasować na nowo? Więc bierz się chłopie za robotę i kończ ten model a inni jak są tacy mądrzy to niech sami wyrzucają swoje modele Ty nie musisz, możesz go ukończyć. I wiesz co? Bekę robią sobie z takich jak Ty jedynie miękiszony bo sami za wiele nie potrafią zrobić a jedynie co to głupio nabijać z innych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Kwietnia 2021 Share Napisano 5 Kwietnia 2021 1 minutę temu, Staryfajter1954 napisał: Bekę robią sobie z takich jak Ty jedynie miękiszony bo sami za wiele nie potrafią zrobić a jedynie co to głupio nabijać z innych. To chyba nie to forum.Tutaj wszyscy się lubią i szanują.Nikt sobie beki z innych nie robi.Panuje pełne zrozumienie dla umiejętności innych użytkowników forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 5 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2021 (edytowane) Żeby była jasność szanowni koledzy , mojego modelarstwa nie traktuje śmiertelnie poważnie ani specjalnie ambicjonalnie, ot po prostu zabawa, doceniam modele innych i ich zaangażowanie oraz umiejętności, ale na pewno za swoje ulepki kopii kruszyć nie będę. Jak tylko skończę MiG-a 17 to podłubiemy w Jaku. A, i lubię gonić króliczka, niż złapać go. Edytowane 5 Kwietnia 2021 przez myszaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Kwietnia 2021 Share Napisano 5 Kwietnia 2021 7 minut temu, myszaty napisał: mojego modelarstwa nie traktuje śmiertelnie poważnie ani specjalnie ambicjonalnie, ot po prostu zabawa No wiesz.Teraz co niektórzy mają humor zepsuty (nie mam siebie na myśli żeby nie było złudzeń) 8 minut temu, myszaty napisał: ale na pewno za swoje ulepki kopii kruszyć nie będę. Powinieneś ich bronić do kropli krwi ostatniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 5 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2021 2 godziny temu, Xmen napisał: Powinieneś ich bronić do kropli krwi ostatniej. Nigdy w życiu - prędzej odwiedzę psychoanalityka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Kwietnia 2021 Share Napisano 5 Kwietnia 2021 9 minut temu, myszaty napisał: Nigdy w życiu Nigdy nie mów nigdy.Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi