Panzer4 Napisano 20 Kwietnia 2021 Share Napisano 20 Kwietnia 2021 Model jest daleki od ideału, ale chyba najlepszy z dostępnych na rynku Cyclonów w skali 1:72. Nie ukrywam, że mnie trochę zmęczył, chociaż samo malowanie i brzydzenie było fajną zabawą. Zmalowany Hataka Orange oraz AKRC. Minusem zestawu są kalki, które niestety są tak cienkie i delikatne, że się rozpadają przy nakładaniu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 20 Kwietnia 2021 Share Napisano 20 Kwietnia 2021 W ogóle mi ten model do Ciebie nie pasuje. Jest jakiś taki mocno "początkujący"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 20 Kwietnia 2021 Share Napisano 20 Kwietnia 2021 Cyclon ma swój urok. Fajny model. Myślę, że trochę przeeksperymentowałeś z malowaniem. Modulacja (szczególnie szarym na górze) jest za mocna. Górny szary był ciemniejszy od tego na dole a na modelu tego nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 20 Kwietnia 2021 Share Napisano 20 Kwietnia 2021 Kamo jechałeś z ręki? Te francuskie kamuflaże.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 20 Kwietnia 2021 Share Napisano 20 Kwietnia 2021 (edytowane) Do usunìęcia Edytowane 20 Kwietnia 2021 przez Wymysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 20 Kwietnia 2021 Share Napisano 20 Kwietnia 2021 Szkło w modelu psuje cały efekt, to pierwsza rzecz która rzuca się w oczy. Malowanie super jak na takiego malca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi