keravnos Napisano 23 Maja 2021 Share Napisano 23 Maja 2021 a oto najnowszy ulepek jaki popełniłem. TOS-1A od Trumpetera, czyli współczesna wariacja na temat Katiuszy. Model sam w sobie składał się genialnie, jestem pełen podziwu dla spasowania i bogatego zestawu - jedynymi dodatkami spoza pudła są liny od Eureki. Malowany farbami Ammo, chemia do brzydzenia również tej samej marki. mam nadzieję, że się spodoba Uprzedzając pytania - tak wiem, ze z tyłu brakuje siłowników przy podporach - są już doklejone, ale już weny żeby robić zdjęcia kolejny raz 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 23 Maja 2021 Share Napisano 23 Maja 2021 Jak dla mnie super. Bardzo fajny nieprzesadzony weathering + liście i śnieg = dobra kompozycja, na którą się można dłużej popatrzyć. Jedynie na upartego można by jakieś płyny eksploatacyjne na mokro przy zbiornikach dodać, ale to już w ramach czepialstwa co by tu jeszcze. Jestem zdecydowanie na Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 23 Maja 2021 Share Napisano 23 Maja 2021 Fajnie się prezentuje, szczególnie na przedostatnim zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 23 Maja 2021 Share Napisano 23 Maja 2021 Świetna praca, bardzo mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnrambo Napisano 23 Maja 2021 Share Napisano 23 Maja 2021 Fajny, nie pasuje mi tylko ten liść na wieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Maja 2021 Share Napisano 23 Maja 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 24 Maja 2021 Share Napisano 24 Maja 2021 Te rozłożone podpórki przypominają mi Star Crafta. Może za bardzo, ale rewelacyjnie styrany, poopalany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keravnos Napisano 24 Maja 2021 Autor Share Napisano 24 Maja 2021 22 minuty temu, copycat napisał: Te rozłożone podpórki przypominają mi Star Crafta. Może za bardzo, ale rewelacyjnie styrany, poopalany. Ja miałem skojarzenie z lądownikiem na księżycu co do stryrania to wzorowałem się na poniższych fotkach z ćwiczeń na rosyjski poligonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi