Thalgonis Napisano 3 Czerwca 2021 Share Napisano 3 Czerwca 2021 ... czyli zdobyty przez Niemców gdzieś_tam brytyjski transporter uniwersalny (Universal carrier). To coś było wykorzystywane przez wojska niemieckie w różnych rolach – tu jako „wyrzutnia granatów rakietowych” Wg wiki najbardziej przydały się pod Sewastopolem, ale w troszkę innej roli: wyposażone w duży ładunek wybuchowy, podjeżdżały pod pozycje wroga (były zdalnie sterowane), a następnie detonowane, niszcząc zarówno siebie, jak i cel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Czerwca 2021 Share Napisano 3 Czerwca 2021 niezły dziwoląg no i ciekawy recycling a'la Borgward Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 7 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2021 Coś mi się zdaje, że firma Riich awansuje na pierwsze miejsce przed Mini Art w kategorii „upierdliwość szczegółów” 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 7 Czerwca 2021 Share Napisano 7 Czerwca 2021 Ale może zawieszenie ruchome to miały by sens te sprężyny , do Mini Arta chyba jeszcze trochę mało Tam to dopiero sajgon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 7 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2021 (edytowane) Evildead: Wiem, mam od nich Panzer III - ale i tak nie ma tyle „śmiecia” co na Twoim zdjęciu Co to jest? Hannomag? Edytowane 7 Czerwca 2021 przez Thalgonis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 7 Czerwca 2021 Share Napisano 7 Czerwca 2021 1 minutę temu, Thalgonis napisał: Evilsead: Wiem, mam od nich Panzer III - ale i tak nie ma tyle „śmiecia” co na Twoim zdjęciu Co to jest? Hannomag? Tak to Hanomag 251/1 tak tylko dla oddania skali postawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 7 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2021 2 minuty temu, Spotter napisał: Takie sprężyny wyglądają znacznie lepiej niż te co dała Tamka, więc nie narzekaj. Look +100% Nie powiedziałem, że mi się to nie podoba Tyle tylko, że w końcowym efekcie g... będzie widać bo akurat te elementy są zawsze mocno usyfione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 8 Czerwca 2021 Share Napisano 8 Czerwca 2021 22 godziny temu, Thalgonis napisał: Coś mi się zdaje, że firma Riich awansuje na pierwsze miejsce przed Mini Art w kategorii „upierdliwość szczegółów” oj tam oj tam , to tylko złudzenie.... mam od nich podwodniaka klasy Los Angeles w skali 350 i wszystkich elementów jest łącznie max 25 sztuk 22 godziny temu, Evildead napisał: do Mini Arta chyba jeszcze trochę mało coś w tym jest... szwagier jak otworzył pudła od nich ze swoim pierwszym teciakiem to był pewien że są pakowane jak Edkowe zestawy po 2 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 8 Czerwca 2021 Share Napisano 8 Czerwca 2021 35 minut temu, M.A.V. napisał: coś w tym jest... szwagier jak otworzył pudła od nich ze swoim pierwszym teciakiem to był pewien że są pakowane jak Edkowe zestawy po 2 sztuki Hehe no to faktycznie , ale przynajmniej stosunek ceny do zawartości pudełka bardzo dobry, nie dziadują z wypraskami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 24 Lipca 2021 Autor Share Napisano 24 Lipca 2021 Po przerwie… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 25 Lipca 2021 Autor Share Napisano 25 Lipca 2021 Niedzielne dłubanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 25 Lipca 2021 Share Napisano 25 Lipca 2021 Fajny karaluch się szykuje. Te sprężynki robią dobre wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 29 Lipca 2021 Autor Share Napisano 29 Lipca 2021 Się dalej dzieje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 29 Lipca 2021 Share Napisano 29 Lipca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 3 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2021 Kolejne elementy pododawane... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 4 Sierpnia 2021 Share Napisano 4 Sierpnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 5 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2021 Gotowy na brudzing i resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 5 Sierpnia 2021 Share Napisano 5 Sierpnia 2021 (edytowane) Kurdę trochę to twoje camo różni się od tego co na pudełku. Na pudełku są między zielony a żółtym są miękkie przejścia a ty zrobiłeś ostre jak brzytwa. Powinienneś to robić aero z ręki bez maskowania. Edytowane 5 Sierpnia 2021 przez patrykd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 5 Sierpnia 2021 Share Napisano 5 Sierpnia 2021 Pudełkiem akurat, to w ogóle bym się nie sugerował... Fotka z sieci w celach dyskusyjnych. ...nie mniej faktem jest, że nie wygląda to za dobrze, zbyt regularne to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 5 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2021 (edytowane) No dobra, przekonaliście mnie, przemaluję Ale patrząc na to ostatnie zdjęcie, to ogóle nie widzę tam tego „czekoladowego” - dla mnie na tej fotce, to camo jest dwukolorowe... Edytowane 5 Sierpnia 2021 przez Thalgonis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 5 Sierpnia 2021 Share Napisano 5 Sierpnia 2021 2 godziny temu, Thalgonis napisał: No dobra, przekonaliście mnie, przemaluję Tylko teraz wężykiem, wężykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 5 Sierpnia 2021 Share Napisano 5 Sierpnia 2021 2 godziny temu, Thalgonis napisał: No dobra, przekonaliście mnie, przemaluję Ale patrząc na to ostatnie zdjęcie, to ogóle nie widzę tam tego „czekoladowego” - dla mnie na tej fotce, to camo jest dwukolorowe... Fajnie, że będzie przemalowane, a co do tego kamo to faktycznie może tylko dwa kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 6 Sierpnia 2021 Share Napisano 6 Sierpnia 2021 (edytowane) 13 godzin temu, Thalgonis napisał: No dobra, przekonaliście mnie, przemaluję dobra decyzja jak zobaczyłem tą "biedronkę" to miałem jednoznaczne skojarzenia : tylko dziur po pociskach brakowało ten schemat kolorystyczny co wrzucił @bulik58 wydaje mi się sensowny porównując fotkę B&W oryginału - w sensie że 2 kolorowy Edytowane 6 Sierpnia 2021 przez M.A.V. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 6 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2021 Lepiej? Uznałem, że wężyki będą ciekawsze niż jajka sadzone 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 6 Sierpnia 2021 Share Napisano 6 Sierpnia 2021 Hmm, lepiej. Ale czy dobrze, to nie wiem. W moim odczuciu zielone linie są za cienkie. Na zdjęciach powierzchnie jasne i ciemne są w równowadze - mniej więcej po 50% na każdą. U Ciebie jest wyraźna przewaga podkładu. Samo malowanie tak jakby od niechcenia. Na Twoim miejscu wzorowałbym się na rysunku, który wrzucił Bulik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi