M.A.V. Napisano 16 Sierpnia 2021 Share Napisano 16 Sierpnia 2021 W dniu 14.08.2021 o 20:24, Marcin M. napisał: ....mnie przynajmniej się podoba mnie też 5 godzin temu, zaruk napisał: w jaki sposób Xiążę zapracował na opinię lowelasa... miał dobra bajerę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 16 Sierpnia 2021 Share Napisano 16 Sierpnia 2021 (edytowane) 10 godzin temu, M.A.V. napisał: Xiążę zapracował na opinię lowelasa... Jeżdżąc koczem po Warszawie na golasa... https://wawamaniak.wordpress.com/2013/03/05/o-dzielnym-ksieciu-jozefie-i-jego-ekscesach/ Edytowane 17 Sierpnia 2021 przez zaruk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 17 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2021 (edytowane) Oj, panowie, dejcie-ż spokój! Wg box artu ryngraf na pasie amunicyjnym (głowa lwa i tarcza z literą "N" połączone łańcuszkami) jest w kolorze starego złota, ale rekonstruktor z Paprykarza podpowiedział, ze ozdoby były srebrne. W dniu 16.08.2021 o 21:35, Klapouch napisał: Malowanie mi się podoba, ale dawaj wreszcie te ordery No masz! Dałem je w biały podkład. Książę ma na mundurze trzy, bardzo charakterystyczne. Krzyż Wielki Virtuti Militari z Gwiazdą: Błękitna szarfa to baretka tego odznaczenia. Komandoria Legii Honorowej, baretka czerwona: Gwiazda Orderu Legii Honorowej: M. Edytowane 18 Sierpnia 2021 przez Marcin M. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Sierpnia 2021 Share Napisano 18 Sierpnia 2021 Żeby wstydu nie było pakuj józka pod mikroskop i organizuj jednowłosowy pędzel - inaczej ładnie tych literek na orderze nie ogarniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 19 Sierpnia 2021 Share Napisano 19 Sierpnia 2021 Do ultra detalu zakup kozłowskiego serię 309 numerację od 3/0 ,4/0,5/0.I lupę nagłowną.Bez tego nie ujedziesz daleko z detalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 19 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2021 Panowie, detal jest ale nie aż taki... Literki zaznaczone bardzo umownie. Jakiś zestaw znalazłem tu https://www.sklepdlaplastykow.pl/pedzle-kozlowski-309, w mm podana średnica, czy długość włosia? Sreberko na gwiazdach, chainmail silver, nuln oil, gunmetal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 19 Sierpnia 2021 Share Napisano 19 Sierpnia 2021 Powiedziałbym, że raczej długość - 1mm grubości przy 5.0 to chyba za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 20 Sierpnia 2021 Share Napisano 20 Sierpnia 2021 11 godzin temu, Klapouch napisał: Powiedziałbym, że raczej długość - 1mm grubości przy 5.0 to chyba za dużo. 5/0 TO już ultra cieniutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 20 Sierpnia 2021 Share Napisano 20 Sierpnia 2021 12 godzin temu, Marcin M. napisał: Panowie, detal jest ale nie aż taki... Literki zaznaczone bardzo umownie. Jakiś zestaw znalazłem tu https://www.sklepdlaplastykow.pl/pedzle-kozlowski-309, w mm podana średnica, czy długość włosia? Sreberko na gwiazdach, chainmail silver, nuln oil, gunmetal. Tak to ta seria .Wybierz najcieńsze do detalu.Od 2/0 do 5/0. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jam ci to Napisano 22 Sierpnia 2021 Share Napisano 22 Sierpnia 2021 Tyle detali, a i tak błękitna szarfa najbardziej przyciąga wzrok! Fajnie idzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 26 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2021 Dzięki. Ta szarfa to część orderu VM. Już tak zostawiam. Kaszkiet, początek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 26 Sierpnia 2021 Share Napisano 26 Sierpnia 2021 Fajna czapka - #nosiłbym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 27 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2021 (edytowane) W dniu 26.08.2021 o 09:30, Klapouch napisał: Fajna czapka - #nosiłbym Dej pan spokój. Wysoka i niewygodna, jak cylinder jakiś. Insygnium członka Zakonu Maltańskiego - Kawaler Honoru i Dewocji. Głowy nie dam, ale tak mi wychodzi, ze to ten. Edit: wróć, to nie jest nic związane z Zakonem Maltańskim. Prawdopodobnie to zwykły krzyż rycerski, ozdóbka taka popularna. Edytowane 28 Sierpnia 2021 przez Marcin M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 28 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2021 Powoli ku końcowi. Sznur na miejscu, podmalowany, miotełka do kurzu i chwościk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 28 Sierpnia 2021 Share Napisano 28 Sierpnia 2021 Czas na przymiarkę czapeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 30 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2021 W dniu 28.08.2021 o 20:32, zaruk napisał: Czas na przymiarkę czapeczki. A proszę uprzejmie bardzo. Siedzi idealnie, bez grama szpachli, doskonałe spasowanie. Pozostało podoklejać resztę i podmalować, co potzreba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 30 Sierpnia 2021 Share Napisano 30 Sierpnia 2021 Bardzo mi się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 30 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2021 29 minut temu, Klapouch napisał: Bardzo mi się podoba. Dzięki, doceniam! Udało się dobrnąć do finału. Niby taki mikrusek, a miesiąc z okładem roboty... No ale nie zawsze wena jest, wybaczcie. Podoklejane wszystko na swoim miejscu i podmalowane. Wprawdzie bez tabliczki, ale premierę będzie miał w Świdnicy. Dziękuje wszystkim za wsparcie i krytykę. M. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 30 Sierpnia 2021 Share Napisano 30 Sierpnia 2021 Muszę przyznać, że całość prezentuje się bardzo okazale. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 30 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2021 GALERIA 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 30 Sierpnia 2021 Share Napisano 30 Sierpnia 2021 Pozamiatałeś - rewelacyjny księciunio! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi