jan-kol Napisano 19 Września 2022 Autor Share Napisano 19 Września 2022 (edytowane) Już dawno pomalowane. Trochę zaniedbałem wątek...W międzyczasie powstały i inne modele. Edytowane 19 Września 2022 przez jan-kol 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 19 Września 2022 Share Napisano 19 Września 2022 Świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 19 Września 2022 Share Napisano 19 Września 2022 Modelarstwo na najwyższym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 19 Września 2022 Share Napisano 19 Września 2022 Piękny.....Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BCI Batou Napisano 20 Września 2022 Share Napisano 20 Września 2022 Coś bym napisał, ale zabrakło mi słów... (ale model na plus, oczywiście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Września 2022 Share Napisano 20 Września 2022 świetne malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 20 Września 2022 Share Napisano 20 Września 2022 ale wypas normalnie czuć zapach z ekranu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 27 Września 2022 Share Napisano 27 Września 2022 (edytowane) Kto by pomyślał, że zwykły Shambo-jet wzbudzi we mnie tyle pozytywnych emocji? Wspaniały model, gratulacje! Podobnie jak i inne Twoje dzieła. Edytowane 27 Września 2022 przez socjo1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 27 Września 2022 Share Napisano 27 Września 2022 A u mnie w robocie jeździ jeszcze identyczny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 28 Października 2022 Share Napisano 28 Października 2022 A ze tak z ciekawosci spytam - jak robisz szyby do takiego modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan-kol Napisano 31 Października 2022 Autor Share Napisano 31 Października 2022 Czołowe kolega kształtuje mi z Vacu, a boczne to z folii do bindowania np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 25 Listopada 2022 Share Napisano 25 Listopada 2022 Aż zazdroszczę modelu i umiejętności. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 28 Grudnia 2022 Share Napisano 28 Grudnia 2022 Piękny! gratuluję warsztatu!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTiStyle Napisano 29 Grudnia 2022 Share Napisano 29 Grudnia 2022 przy modelu będzie jeszcze coś robione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi