krzychu83 Napisano 13 Sierpnia 2021 Share Napisano 13 Sierpnia 2021 (edytowane) Cześć Universum Maschinen Krieger Panzer Aufklärungs T.W.47/P1 - PAK Kröte (z niem. Ropucha) Bezzałogowa maszyna bojowa, model z przeciwpancernym działem 75mm Pak 43/2. Od 2884 roku jeden z podstawowych typów uzbrojenia sił zbrojnych Strahl Demokratische Republik. Model firmy Wave, skala 1/20 Link do warsztatu: Sam model praktycznie "z pudła", dodałem kilka elementów fototrawionych z mojego magazynku. Sklejalność świetna. Podstawka zrobiona od podstaw, kilka elementów (hydrant, grzejnik, krzesło oraz kosz) wydrukował Przemysława Przybulewski (polecam) reszta ze styroduru, balsy i tego co miałem pod ręką. Pozdrawiam i zapraszam do galerii Krzychu Edytowane 13 Sierpnia 2021 przez krzychu83 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 13 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2021 jeszcze 3 zdjęcia, bo nie mogłem załadować do wcześniejszego posta 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 13 Sierpnia 2021 Share Napisano 13 Sierpnia 2021 Ajajaj. Świetny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 13 Sierpnia 2021 Share Napisano 13 Sierpnia 2021 Malunki na światowym poziomie! Rewelacyjna praca! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 13 Sierpnia 2021 Share Napisano 13 Sierpnia 2021 Wymiata. Jest klimat, brawo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 13 Sierpnia 2021 Share Napisano 13 Sierpnia 2021 Jest moc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 13 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2021 Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 13 Sierpnia 2021 Share Napisano 13 Sierpnia 2021 zaskakująco świetnie to wyszło bardzo mi się podoba rozczuliło mnie to pokrętło : u mojej babci w kamienicy były takie przy kaloryferach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 13 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2021 Godzinę temu, M.A.V. napisał: u mojej babci w kamienicy były takie przy kaloryferach Dzieki MAV Moja do dziś taki ma jeden:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 14 Sierpnia 2021 Share Napisano 14 Sierpnia 2021 Model kapitalny, podstawka też. Mimo dużej skala wszystko zgrało w ładną kompozycję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 14 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2021 12 godzin temu, ManiekB napisał: Model kapitalny, podstawka też. Mimo dużej skala wszystko zgrało w ładną kompozycję. Dziękuję bardzo Skala trochę upierdliwa, bo nic do niej nie ma , ale za to można coś samemu wyskrobać lub ewentualnie druknąć w 3D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek80 Napisano 7 Września 2021 Share Napisano 7 Września 2021 Rewelacyjna robota. Gratuluję umiejętności! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 7 Września 2021 Autor Share Napisano 7 Września 2021 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi