Pszczółka Napisano 24 Czerwca 2006 Share Napisano 24 Czerwca 2006 (edytowane) Witam oto mój nowy nabytek i zastanawiam się w jakim malowaniu go zrobic ale mam tylko dwa zdjęcia tego zrobiłbym bez tych pasków na bokach Edytowane 2 Listopada 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 25 Czerwca 2006 Share Napisano 25 Czerwca 2006 Mamy kolejnego modelarza klejącego trucki Gratuluję zakupu Jak będziesz go malowal, z pudła czy w jakichś innych barwach Ps. Już zasiadam w fotelu i czekam na relację z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksander Zielony Napisano 25 Czerwca 2006 Share Napisano 25 Czerwca 2006 No jak dla mnie to ten z dolnej fotografii, koniecznie z tymi spawarkami na dachu . Ja też zasiadam z zimnyn napojem przy relacji. Pozdrowienia z Bytonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 25 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2006 Mam 104 zdjęc i nie wiem którego wybrać (poprostu zawrót głowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 25 Czerwca 2006 Share Napisano 25 Czerwca 2006 Życzę powodzonka w budowie Volviaka No i czekam na ciekawą relację z budowy A co do malowania to przy 104 zdjęciach chyba wybierzesz jak najciekawsze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 25 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2006 Juz podjąłem decyzje robie z Delty trans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 25 Czerwca 2006 Share Napisano 25 Czerwca 2006 Tak przy okazji, czy pośród tych 104 fotek miałeś takie, o których z ręką na sercu, mógłbyś powiedzieć, że mają brzydkie malowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 25 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2006 No nie któres mi się tam podobały ale postanowiłem zrobic Delte Trans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 26 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2006 Mamy kolejnego modelarza klejącego trucki Gratuluję zakupu Jak będziesz go malowal, z pudła czy w jakichś innych barwach Ps. Już zasiadam w fotelu i czekam na relację z budowy Postaniwiłem zrobic go w delte trans, bo kalkomanie już sobie zamówiłem w firmie kuchmodel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 26 Czerwca 2006 Share Napisano 26 Czerwca 2006 Będziesz robił cały zestaw, czy tylko ciągnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 26 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2006 Będziesz robił cały zestaw, czy tylko ciągnik Najpierw ciagnik a pózniej naczepa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 26 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2006 A oto prawdopodobieństwo że chyba zrobie taką naczepe do Volva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 26 Czerwca 2006 Share Napisano 26 Czerwca 2006 O, jeszcze nie widzialem modelu naczepy do szkla... Chociaz pewnie malo jeszcze widzialem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 11 Lipca 2006 Autor Share Napisano 11 Lipca 2006 O, jeszcze nie widzialem modelu naczepy do szkla... Chociaz pewnie malo jeszcze widzialem... Ja zrobie z zwykłej naczepy podwozie a zabudowe zrobie z pianoplastiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 11 Lipca 2006 Share Napisano 11 Lipca 2006 Życzę powodzonka w pracach przy modelu. Oby wszystko się udało i szło po Twojej myśli Będę na pewno śledził i ja ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 11 Lipca 2006 Share Napisano 11 Lipca 2006 O, jeszcze nie widzialem modelu naczepy do szkla... Chociaz pewnie malo jeszcze widzialem... Ja zrobie z zwykłej naczepy podwozie a zabudowe zrobie z pianoplastiku Jak tam z budową, zmontowałeś juz coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 12 Lipca 2006 Autor Share Napisano 12 Lipca 2006 O, jeszcze nie widzialem modelu naczepy do szkla... Chociaz pewnie malo jeszcze widzialem... Ja zrobie z zwykłej naczepy podwozie a zabudowe zrobie z pianoplastiku Jak tam z budową, zmontowałeś juz coś Jeszcze nic nie zmontowałem tylko pomału sobie grzebie w Volvaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 24 Lipca 2006 Share Napisano 24 Lipca 2006 Niemoge się doczekać relacji z budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 3 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2006 Pomału mnie sie nie spieszy mam czas ostatnio mnie sie nic nie chce robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 3 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2006 Witam chyba zmieniłem zdanie co do naczepy chyba zrobie zwykłaa nie tą co pokazałem wcześniej bo tam będzie bardzo i to bardzo duzo pracy Zrobię ten zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 3 Sierpnia 2006 Share Napisano 3 Sierpnia 2006 Witam chyba zmieniłem zdanie co do naczepy chyba zrobie zwykłaa nie tą co pokazałem wcześniej bo tam będzie bardzo i to bardzo duzo pracy Zrobię ten zestaw a wogóle to czy zacząłeś już coś sklejać w Volviaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 4 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2006 Witam chyba zmieniłem zdanie co do naczepy chyba zrobie zwykłaa nie tą co pokazałem wcześniej bo tam będzie bardzo i to bardzo duzo pracy Zrobię ten zestaw a wogóle to czy zacząłeś już coś sklejać w Volviaku No cos pomału zacząlem przy ramie troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcus05 Napisano 4 Sierpnia 2006 Share Napisano 4 Sierpnia 2006 Masztal powiedz mi, jaki kształt ma zbiornik paliwa w tym wydaniu FH16, okrągły, kwadratowy czy w kształcie litery D???? Pozdr Marcus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NobelEXC Napisano 4 Sierpnia 2006 Share Napisano 4 Sierpnia 2006 Jesli chodzi o model to jest to kwadratowy od wersji F12/16 Na tym na zdjęciu jest oczywiście "D" Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerman Napisano 4 Sierpnia 2006 Share Napisano 4 Sierpnia 2006 Witam Fajny model. Ja lubie skladać też takie modele . Czekam na zdjęcia z budowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi