x_bandit Napisano 3 Października 2021 Autor Share Napisano 3 Października 2021 3 godziny temu, Rafał B napisał: wiesz, taki szczegół dodaje smaczku ok done, wyszło tak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 3 Października 2021 Share Napisano 3 Października 2021 2 godziny temu, x_bandit napisał: ok done, wyszło tak No i czad, wyszło, że jeździł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 3 Października 2021 Share Napisano 3 Października 2021 Kolejny cymesik. Gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slaw_21 Napisano 3 Października 2021 Share Napisano 3 Października 2021 Wyrazy uznania za dążenie do maksymalnie wiernego odtworzenia rzeczywistości, związanego z tym nakładu pracy, który przełożył się nie tylko na wiernie ale też technicznie świetnie zrobiony model, a ponadto za bardzo dobre zdjęcia no i oczywiście warsztat, który będzie dla wielu na przyszłość pomocny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
x_bandit Napisano 3 Października 2021 Autor Share Napisano 3 Października 2021 2 godziny temu, Slaw_21 napisał: Wyrazy uznania za dążenie do maksymalnie wiernego odtworzenia rzeczywistości, związanego z tym nakładu pracy, który przełożył się nie tylko na wiernie ale też technicznie świetnie zrobiony model, a ponadto za bardzo dobre zdjęcia no i oczywiście warsztat, który będzie dla wielu na przyszłość pomocny. Dziękuję. Miło się czyta opinię, o której zaczynając model nawet się nie myślało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
x_bandit Napisano 4 Października 2021 Autor Share Napisano 4 Października 2021 41 minut temu, bulik58 napisał: sa tez zdjecia takich czolgow uzywanych przez gruzinow , i wygladaja na wozy wersji T-72B , mam gdzies liste i zdjecia sprzetu straconego/przejetego w magazynach i pamietam iz byly tam czolgi wersji AV/B. Czesc tych czolgow rosjanie zniszczyli na miejscu z braku mozliwosc odtransportowania. Bulik masz rację, Gruzini też mieli B. Tylko tego było mało. Rosjanie po rozpadzie ZSRR swoje najnowsze wtedy (a T-72B takie były) wywieźli zostawiając niewiele w republikach, które ogłosiły niepodległość. 3 ostatnie zdjęcia to właśnie T-72B1 (tzw. na zachodzie Super Dolly Parton) łatwo poznać po ułożeniu Ery i dużej fazce na spodzie wieży. B1 bo w odróżnieniu od B nie mają możliwości strzelania PPK. Spokojnie AVka Amusinga na Gruzina będzie spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 4 Października 2021 Share Napisano 4 Października 2021 (edytowane) Żeby uciąć spekulacje, chodzi mi o tę scenkę: Edit Ewentualnie mogę pożenić menga z amusing. bo wieżę, ktoś z kropka.ru już używał tyle że z trumpeterem. Ewentualnie meng plus wnętrze od amusing, tylko tego starszego modelu, a resztę amusing wykorzystam do Syryjczyka z spawaną kratownicą do wieży Edytowane 4 Października 2021 przez copycat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
x_bandit Napisano 4 Października 2021 Autor Share Napisano 4 Października 2021 (edytowane) 38 minut temu, copycat napisał: Żeby uciąć spekulacje, chodzi mi o tę scenkę: Edit Ewentualnie mogę pożenić menga z amusing. bo wieżę, ktoś z kropka.ru już używał tyle że z trumpeterem. Ewentualnie meng plus wnętrze od amusing, tylko tego starszego modelu, a resztę amusing wykorzystam do Syryjczyka z spawaną kratownicą do wieży Na zdjęciu masz T-72B, to co dostaniemy teraz z Amusing to AV. To rzeczywiście skądś musiałbyś sobie wziąć jeszcze wieżę, https://www.plastmodel.pl/p/5/29812/trumpeter-09555-russian-t-72b1-mbt-w-kontakt-1-reactive-armor-1-35--po-1945-skala-1-35-pojazdy-i-sprzet-wojskowy.html z tego zestawu możesz zrobić bez problemu B albo B1 zależnie czego dusza potrzebuje zostaje tylko wnętrze na karopka.ru jest ta scenka: https://karopka.ru/community/user/17735/?MODEL=583059 Edytowane 4 Października 2021 przez x_bandit 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciejW Napisano 4 Października 2021 Share Napisano 4 Października 2021 Kolejny model z najwyższej półki, gratulacje. Czekam na następne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
x_bandit Napisano 4 Października 2021 Autor Share Napisano 4 Października 2021 4 godziny temu, MaciejW napisał: Kolejny model z najwyższej półki, gratulacje. Czekam na następne Dzięki Maciek, znów trochę przerwy i zobaczymy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 6 Października 2021 Share Napisano 6 Października 2021 No brawo x-bandit. Jak już Генерал-лейтенант chwali to coś w tym jest. Jeszcze raz gratuluję, a pochwały z tamtejszych stron to taka wisienka na torcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
x_bandit Napisano 6 Października 2021 Autor Share Napisano 6 Października 2021 (edytowane) Dzięki. Jak ktoś doceni to zawsze człowiek lepiej się poczuje. Piramida Maslowa nie kłamie Edytowane 6 Października 2021 przez x_bandit 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 7 Października 2021 Share Napisano 7 Października 2021 Bardzo ładnie z detalowany przez ciebie model , malowanie też spokojne jak mi się podoba . Warsztat będzie bardzo pomocny dla chętnych budowy T80 . Moje gratulacje za bardzo ładny model i czekam na następny . Pozdrawiam Mirek . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
x_bandit Napisano 12 Października 2021 Autor Share Napisano 12 Października 2021 W dniu 7.10.2021 o 20:47, Mirek66 napisał: Bardzo ładnie z detalowany przez ciebie model , malowanie też spokojne jak mi się podoba . Warsztat będzie bardzo pomocny dla chętnych budowy T80 . Moje gratulacje za bardzo ładny model i czekam na następny . Pozdrawiam Mirek . Dzięki Mirek, coś tam się staram żeby zbliżyć się trochę bardziej niż producent do oryginału, a że zwykle jeden model mam na "kanale" to i motywacja większa do schodzenia bardziej w szczegóły:) Za to z malowaniem zwykle na kurzu kończę żeby kształty bardziej wyciągnąc, nie mam serca szargać błotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
x_bandit Napisano 12 Października 2021 Autor Share Napisano 12 Października 2021 (edytowane) 8 godzin temu, bulik58 napisał: Juz sadzilem iz x_bandit nakrecil nowy odcinek ,, T-80 Nie konczaca sie historia,, wiec szybko zajolem wygodne miejsce , zalozylem okulary modelarza i ..... nic нуль null zero finito spokojnie spokojnie już myślę o kolejnym. Póki co polecam popatrzeć jak T-80U deklasował pozostałe czołgi w trakcie testów w Szwecji na początku lat 90tych. Ostatecznie Szwedzi wybrali trochę później Leoparda. Edytowane 12 Października 2021 przez x_bandit 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 14 Października 2021 Share Napisano 14 Października 2021 Super filmik ,jakiś czas temu go oglądałem i pomimo iż był lepszy to i tak nie wygrał . Januszu Rosjan nie musi się lubić wystarczy tylko nie być rusofobem i przyznać iż maja bardzo dobry sprzęt wojenny a nie wojskowy . Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi