Barthass Napisano 16 Lipca 2008 Share Napisano 16 Lipca 2008 A pan Pafica widział co zrobił tym linkiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 16 Lipca 2008 Autor Share Napisano 16 Lipca 2008 Tak,dokładnie to ta kniga-polecam większość z tej serii-to takie nowoczesne "TYGRYSKI", jakie kiedyś sprzedawano w kioskach RUCH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 17 Lipca 2008 Autor Share Napisano 17 Lipca 2008 Mam nadzieje, że z każda oglądana fotografia..nie dostane bana za nie trzymanie sie"regulaminu" BF Ja po prostu nie umiem pracowac pod dyktando. A oto model, na cienkiej linii. Najpierw "baza", chcę widziec jak ma wygladać: Coś za mało dodaję/ulepszam Tu zakończyłem,zakładam kółka Znów "waloryzuję" Jak już mi pasuje faktura biore się za resztę: Piotrek,wybacz..ale model ma sie teraz tak: Poniosło mnie..no cóż,ten model( JA ) tak ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 17 Lipca 2008 Share Napisano 17 Lipca 2008 No cóż... na ciemnych monitorach forum wpada w brąz... No coż... Hym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 Drugi raz? Zabuduj sobie na tym parapecie jakąś siateczkę, która by łapała spadające modele, czy coś takiego :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 18 Lipca 2008 Autor Share Napisano 18 Lipca 2008 Drugi raz? Zabuduj sobie na tym parapecie jakąś siateczkę, która by łapała spadające modele, czy coś takiego :> ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 Eeeeeee.....Coś popatrzyłem nie na tę stronę wątku co trzeba :> Taki OT. Następnym razem nic nie będę pisać na forum po półtorej godziny snu :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 Mimo braku BF model jest przecudny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 No widzisz Rafał, bardzo dobra ziemia. Pafica myślał, że to prawdziwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 18 Lipca 2008 Autor Share Napisano 18 Lipca 2008 Górką,górką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 No widzisz Rafał, bardzo dobra ziemia. Pafica myślał, że to prawdziwa hehehhehe... Ja wtedy wogóle nie myślałem Prawie śpiąc wlazłem na drugą stronę twojej relacji myśląc, że to ostatnia i napisałem co wiedziałem A tak serio- ziemia nie jest za wysoko? Dostała by się tam? Bo wygląda super...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 Wow, ale pokiereszowany i rozdupcony ten czołg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 18 Lipca 2008 Autor Share Napisano 18 Lipca 2008 A tak serio- ziemia nie jest za wysoko? Dostała by się tam? Bo wygląda super...... Tank nie ma błotników,prawdopodobnie za mało nia sypnałem Tak,dokladnie,taki miał być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 Sama sceneria, brud bardzo mi się podoba - nie podobają mi się za to odpryski, są przejaskrawione i sztampowe. teraz trochę za pózno na takie uwagi bo powinienem się odezwać wcześniej ale nie śledziłem twego wątku na bieżąco. Moja wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 Jak dla mnie te błoto na stropie kadłuba jest nie za bardzo. Przecież błoto nie lewituje, a Tygrys nie jest rajdówką i nie zasuwa po polu 120km/h, żeby się cały upaprał aż po dach. Załoga raczej też by tyle nie naniosła, bo część błota przecież starłoby się od butów. Dziwne jest też to, że przednia płyta, (ta między kołami napędowymi) jest do połowy w błocie. Powinna być cała uwalona, skoro błoto wystrzeliło aż na dach kadłuba. Do tej pory model prezentował się świetnie. Teraz to jest mocno przekombinowane i naciągane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 18 Lipca 2008 Autor Share Napisano 18 Lipca 2008 powinienem się odezwać wcześniej ale nie śledziłem twego wątku na bieżąco. Pewne jest to, ze nic by sie nie zmieniło.Tak miało być...i jest. Następnym razem zrobie kilka abisalnych białych kropek na dachu,pokoloruje programem do obróbki oraz złotosłownie opisze i poczekam . Załoga raczej też by tyle nie naniosła Jasne Dziwne jest też to, że przednia płyta, (ta między kołami napędowymi) Nie ukończyłem prawdopodobnie za mało nia sypnałem Nie mogłem juz więcej za jedna sesja wrzucać,nawet suszarka nie pomagała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 Jak tam Rafał? Będzie przez tydzień chociaż mini-galeria z tego modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 23 Września 2008 Autor Share Napisano 23 Września 2008 yyy, powinna, w sumie niewiele pozostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 28 Września 2008 Autor Share Napisano 28 Września 2008 Niestety przemyślałem sie ze swoimi zapasami - brak friuli do wersji później, dragonowskich pojedyńczych ogniw zmusił mnie do przygotowania gumisi(dragonowskich)- niestety sa sporo za długie, szczerze mówiąc to nawet nie chce mi się z nimi męczyć( zrobiłem na nich bazę, przed przymiarką- niepotrzebnie)- nie wyrobie sie z zakupem, dotarciem przesyłki, wykonaniem i zrobieniem zdjęć w dwa dni, zatem model otrzyma odsłonę, jednak nie w Barwach Forum, szkoda. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 28 Września 2008 Share Napisano 28 Września 2008 Jak tak patrzę na to zdjęcie to ten model nie wszedł by w Barwy Forum nawet gdybyś się zmieścił w czasie. Niestety, nie ten zakres kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 28 Września 2008 Autor Share Napisano 28 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 28 Września 2008 Share Napisano 28 Września 2008 Rafale! To, ze dragonowskie DS są za długie to nie jest problem. WSZYSTKIE pomarańczowe 'gumisie' Dragona są za długie o jedno (dwa, jeśli się zdążą naciągnąć) ogniwo!!! I nie jest ważne, czy to Tiger czy Sherman. Tak po prostu robią. Wystarczy odciąć owe ogniwka i skleić gąski - to tworzywo wchodzi wszak w reakcję z klejem tak jak polistyren najzwyklejszy Miałem to samo w M51, a kumpel w Tigerze Korekta, to dosłownie pół godziny roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 29 Września 2008 Autor Share Napisano 29 Września 2008 Avi, zdaje sobie z tego sprawę(w 72 skleiłem masy DeEsów, w 35 nie robiłem) - jednak nie spełniaja moich oczekiwań - stąd awersja. Będą odpowiednie kapcie, będzie i finisz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 No tak, nie ma to jak perfekcjonizm Friulki zdecydowanie lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 29 Września 2008 Autor Share Napisano 29 Września 2008 Fajnie to mój kolega Paweł nazywa - brak w nich "przestrzeni" Sama buda to AFV, wiec i tu prawdopodobnie wymiarowo inaczej aniżeli w Dragonie. btw- to dzień dobry pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi