dr.Watson Napisano 26 Października 2021 Share Napisano 26 Października 2021 (edytowane) Model zbudowany w całości z arkuszy Hipsu. Wysokość modelu z podstawką jakieś 44 cm. Edytowane 8 Listopada 2021 przez dr.Watson 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 26 Października 2021 Share Napisano 26 Października 2021 Świetny. Gratulację. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 26 Października 2021 Share Napisano 26 Października 2021 No! Gratuluję pięknego modelu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 26 Października 2021 Share Napisano 26 Października 2021 Widziałem we Włocławku!!Brakowało tylko Ripley w środku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 26 Października 2021 Share Napisano 26 Października 2021 Jak widzę taką pracę to mam ochotę pierdyknąć wszystko co mam rozgrzebane i zająć się hodowlą danio pręgowanego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 26 Października 2021 Autor Share Napisano 26 Października 2021 Dziękuję Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 27 Października 2021 Share Napisano 27 Października 2021 W dniu 26.10.2021 o 16:52, dr.Watson napisał: Model zbudowany w całości z arkuszy Hipsu. W takim razie szczególne gratulacje za wykonanie przewodów A tak w ogóle - świetna robota, nie ma to tamto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 28 Października 2021 Autor Share Napisano 28 Października 2021 Przewody są silikonowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 28 Października 2021 Super Moderator Share Napisano 28 Października 2021 Super. Mam taki sam, tylko zbudowany z kartonu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 28 Października 2021 Share Napisano 28 Października 2021 świetnie wyszedł - zawsze podziwiałem modelarzy którzy robią "coś z niczego" no i malowanko super wyszło, bardzo mi się podobają te przetarcia i odpryski lakieru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi