Psar77 Napisano 4 Listopada 2021 Share Napisano 4 Listopada 2021 Wreszcie doczekał się lepszej galerii wiec w oczekiwaniu na F-14 najpierw zaprezentuje F-117 Zacząłem go chyba w latach 90tych gdzieś pod koniec i tak sobie przeleżał prawie ćwierć wieku - w styczniu go poddałem lekkiemu tuningowi no i stoi sobie teraz dumnie na polce Widać kilka mankamentów (m.in. lotu z biurka) ale koniec końców cieszy me oko 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 4 Listopada 2021 Share Napisano 4 Listopada 2021 (edytowane) troche zglupialem Czy na pewno F117 mial ten stopien przed wlotami powietrza? Jak patrze na drugie od gory zdjecie, to perspektywa sie psuje ( wlasnie przez ten stopien ) i nie wiem, jak juz mam patrzec a taki, jak ponizej na zdjeciu mam zrobionego w 32 Edytowane 4 Listopada 2021 przez BRAVO112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 4 Listopada 2021 Autor Share Napisano 4 Listopada 2021 Nie wnikałem Robiłem prosto z pudełka bez żadnych przeróbek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 4 Listopada 2021 Share Napisano 4 Listopada 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 4 Listopada 2021 Share Napisano 4 Listopada 2021 no to chyba byly Mk1 i Mk2 ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 4 Listopada 2021 Autor Share Napisano 4 Listopada 2021 (edytowane) Nie było- wszystkie 49 było takie same. Na fotce którą zapodałeś tez jest ten próg tylko pod tym kątem prawie niewidoczny. Edytowane 5 Listopada 2021 przez Psar77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 5 Listopada 2021 Share Napisano 5 Listopada 2021 a tu to sie nie zgodze ! szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 10 Listopada 2021 Share Napisano 10 Listopada 2021 Przed zrobieniem galerii mogłeś go nieco odkurzyć, na czarnym jednak razi Paradoksalnie, podwozie mogłeś trochę zabrudzić, nawet zapuścić odrobinę jakimś mocno rozcieńczonym lakierem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 10 Listopada 2021 Share Napisano 10 Listopada 2021 Godzinę temu, GreGG24 napisał: Przed zrobieniem galerii mogłeś go nieco odkurzyć, na czarnym jednak razi Zgadzam się, trochę to przeszkadza. To jest niestety ryzyko takich ciemno-monochromatycznych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 10 Listopada 2021 Share Napisano 10 Listopada 2021 A mi się podoba taki niemal jednolity, z minimalnym (ale zauważalnym) cieniowaniem, one na wielu fotkach są mocno monotonne, no takie w rzeczywistości są/były i już. Schodek w oryginale jest ale mniejszy, przejrzałem modele innych producentów i chyba wszędzie ten schodek jest trochę przesadzony. Pozdrawiam! ww 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 10 Listopada 2021 Autor Share Napisano 10 Listopada 2021 (edytowane) Z kurzem racja - przedmuchałem go przed fotami ale jak się potem okazało - niewystarczająco... no trudno Co się tyczy zaś podwozia to na fotkach które oglądałem zawsze było czyste więc zapuściłem tylko washa delikatnie Edytowane 10 Listopada 2021 przez Psar77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorStachu Napisano 11 Listopada 2021 Share Napisano 11 Listopada 2021 Fajny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 12 Listopada 2021 Share Napisano 12 Listopada 2021 Troszkę szkoda, że nie widać dobrze kokpitu. Zawsze mi się podobał ten mały pokoik z uwagi na kanciaste "zadaszenie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 12 Listopada 2021 Autor Share Napisano 12 Listopada 2021 5 godzin temu, kozborn napisał: Troszkę szkoda, że nie widać dobrze kokpitu. Zawsze mi się podobał ten mały pokoik z uwagi na kanciaste "zadaszenie" Może dobrze, że nie widać - kabinę zamknąłem jeszcze w XXtym wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obłok Napisano 24 Listopada 2021 Share Napisano 24 Listopada 2021 Wreszcie jakiś stelf, który nie wygląda jakby właśnie wyjechał z myjni. Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi