krzychu83 Posted November 7, 2021 Share Posted November 7, 2021 (edited) Cześć Hurricane z Arma Hobby, skala 1/72 Model bardzo przyjemny w budowie. Malowany niebieską hataką. Pozdrawiam Krzychu Edited November 7, 2021 by krzychu83 17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rymulus Posted November 7, 2021 Share Posted November 7, 2021 Bardzo przyjemny model. Specem w tym temacie nie jestem ale srebrnych obić na śmigle raczej nie powinno być. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woit Posted November 7, 2021 Share Posted November 7, 2021 Bardzo ładnie zmalowany model. Podobnie jak poprzednikowi nie pasują mi za bardzo obicia ale bardziej te na skrzydłach i kadłubie. Nie sama ich obecność a forma - tak jakby trochę nienaturalnie wyglądają - w przeciwieństwie do kamuflażu, który mnie zauroczył w Twoim wykonaniu. Hatakę czym rozcieńczałeś? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_LK Posted November 7, 2021 Share Posted November 7, 2021 Model ładny, ale samolot w nocnych bombardowaniach raczej udziału nie brał. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolekcjoner WP Posted November 7, 2021 Share Posted November 7, 2021 Bardzo ładnie ubrudzony Hurricane 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu83 Posted November 7, 2021 Author Share Posted November 7, 2021 40 minut temu, Woit napisał: Bardzo ładnie zmalowany model. Podobnie jak poprzednikowi nie pasują mi za bardzo obicia ale bardziej te na skrzydłach i kadłubie. Nie sama ich obecność a forma - tak jakby trochę nienaturalnie wyglądają - w przeciwieństwie do kamuflażu, który mnie zauroczył w Twoim wykonaniu. Hatakę czym rozcieńczałeś? Dzięki Ogólnie rozcieńczałem thinnerem Hataki. Do mniejszych rozjaśnień-tylko opózniaczem Wamodu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajorStachu Posted November 16, 2021 Share Posted November 16, 2021 Fajny 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xatrix_pl Posted November 17, 2021 Share Posted November 17, 2021 Bardzo ładny, fajnie pomalowany. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu83 Posted November 17, 2021 Author Share Posted November 17, 2021 Dzięki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalin Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 W dniu 7.11.2021 o 17:05, Andrzej_LK napisał: Model ładny, ale samolot w nocnych bombardowaniach raczej udziału nie brał. "Target for Tonight" to malutki napis na pokrywie silnika, pod malunkiem zalotnej panny. Nie ma mowy o bombardowaniu:) Może tylko trochę o trafianiu w cel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts