krzychu83 Napisano 7 Listopada 2021 Share Napisano 7 Listopada 2021 (edytowane) Cześć Hurricane z Arma Hobby, skala 1/72 Model bardzo przyjemny w budowie. Malowany niebieską hataką. Pozdrawiam Krzychu Edytowane 7 Listopada 2021 przez krzychu83 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 7 Listopada 2021 Share Napisano 7 Listopada 2021 Bardzo przyjemny model. Specem w tym temacie nie jestem ale srebrnych obić na śmigle raczej nie powinno być. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 7 Listopada 2021 Share Napisano 7 Listopada 2021 Bardzo ładnie zmalowany model. Podobnie jak poprzednikowi nie pasują mi za bardzo obicia ale bardziej te na skrzydłach i kadłubie. Nie sama ich obecność a forma - tak jakby trochę nienaturalnie wyglądają - w przeciwieństwie do kamuflażu, który mnie zauroczył w Twoim wykonaniu. Hatakę czym rozcieńczałeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 7 Listopada 2021 Share Napisano 7 Listopada 2021 Model ładny, ale samolot w nocnych bombardowaniach raczej udziału nie brał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 7 Listopada 2021 Share Napisano 7 Listopada 2021 Bardzo ładnie ubrudzony Hurricane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 7 Listopada 2021 Autor Share Napisano 7 Listopada 2021 40 minut temu, Woit napisał: Bardzo ładnie zmalowany model. Podobnie jak poprzednikowi nie pasują mi za bardzo obicia ale bardziej te na skrzydłach i kadłubie. Nie sama ich obecność a forma - tak jakby trochę nienaturalnie wyglądają - w przeciwieństwie do kamuflażu, który mnie zauroczył w Twoim wykonaniu. Hatakę czym rozcieńczałeś? Dzięki Ogólnie rozcieńczałem thinnerem Hataki. Do mniejszych rozjaśnień-tylko opózniaczem Wamodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorStachu Napisano 16 Listopada 2021 Share Napisano 16 Listopada 2021 Fajny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xatrix_pl Napisano 17 Listopada 2021 Share Napisano 17 Listopada 2021 Bardzo ładny, fajnie pomalowany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 17 Listopada 2021 Autor Share Napisano 17 Listopada 2021 Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 8 Czerwca 2022 Share Napisano 8 Czerwca 2022 W dniu 7.11.2021 o 17:05, Andrzej_LK napisał: Model ładny, ale samolot w nocnych bombardowaniach raczej udziału nie brał. "Target for Tonight" to malutki napis na pokrywie silnika, pod malunkiem zalotnej panny. Nie ma mowy o bombardowaniu:) Może tylko trochę o trafianiu w cel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi