TAW Napisano 13 Stycznia 2022 Share Napisano 13 Stycznia 2022 17 minut temu, tlb napisał: Pancerka to nie mój klimat i nawet tam nie zaglądam, ale zrobię wyjątek Zapraszamy. Może się wciągniesz w gąsienice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 13 Stycznia 2022 Share Napisano 13 Stycznia 2022 1 godzinę temu, TAW napisał: Zapraszamy. Może się wciągniesz w gąsienice Przypomniałem sobie, że raz zrobiłem czołg... T34 Rudy z Małego Modelarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 13 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2022 (edytowane) 5 minut temu, tlb napisał: Przypomniałem sobie, że raz zrobiłem czołg... T34 Rudy z Małego Modelarza Będzie następny . Zakładaj warsztat hehe Edytowane 13 Stycznia 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi