eldiabllo Napisano 27 Listopada 2021 Share Napisano 27 Listopada 2021 (edytowane) Witam, praca nad Bryzą z Aeroplastu zakończona. Malowana dedykowanymi farbami firmy Bilmodel 054 Deck Green FS34108, 055 Olive Green FS34151, 056 Sand FS33510, i Hataka satynowa . Od siebie dorobiłem wycieraczki. :D. Model firmy Aeroplast , malowanie Bryzy z 33. Bazy Lotnictwa Transportowego, Warszawa 2014. Jakby ktoś się pytał czemu podpisy scalemates- bo tam są zdjęcia wrzucone . Wiem, szybki trochę zakurzone, uchwyty drugi komplet troche za nisko nom i jeszcze pewnie milion innych błędów, ale oczywiście można wytykać . Edytowane 27 Listopada 2021 przez eldiabllo 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juras Napisano 27 Listopada 2021 Share Napisano 27 Listopada 2021 Bardzo fajna ,najgorzej do spasowania to szyby mnie dały do wiwatu że przerwałem budowę na jakis czas ,ale udało się skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 27 Listopada 2021 Autor Share Napisano 27 Listopada 2021 no dokładnie, szyby przod i te bąble powiem szczerze napsuły mi też krwi , jeszcze w tej skali, jestem w miare zadowolony, tyle że na takim zbliżeniu pyłki siadły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 27 Listopada 2021 Share Napisano 27 Listopada 2021 (edytowane) Super Świetnie, że ciągniesz temat naszych transportowców Czy można zamówić fotkę Bryzy i An-26? Trzy uwagi - poprawny skrót to BLTr. (BLT to Baza Lotnictwa Taktycznego) 56 minut temu, eldiabllo napisał: malowanie Bryzy z 33. Bazy Lotnictwa Transportowego, Warszawa 2014 Czemu Warszawa? 33.BLTr to Powidz. Jeszcze taki drobiazg: Edytowane 27 Listopada 2021 przez Grzes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 27 Listopada 2021 Share Napisano 27 Listopada 2021 Może koledze chodziło o to, że zdjęcie z Warszawy z 2004r.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 27 Listopada 2021 Autor Share Napisano 27 Listopada 2021 31 minut temu, Grzes napisał: Super Świetnie, że ciągniesz temat naszych transportowców Czy można zamówić fotkę Bryzy i An-26? Trzy uwagi - poprawny skrót to BLTr. (BLT to Baza Lotnictwa Taktycznego) Czemu Warszawa? 33.BLTr to Powidz. Jeszcze taki drobiazg: Dziękuję, no widzisz jak mówiłem , szachownica odwrotnie , poszukam czy mam w tym rozmiarze to poprawie, takie to nocne sklejanie , że się coś zawsze przeoczy albo źle wklei. Co do skrótu zaraz poprawie, a malowanie tak podpisane było w instrukcji Warszawa 2014. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 27 Listopada 2021 Share Napisano 27 Listopada 2021 Mi się podoba, ogólnie bez wnikania w szczegóły odbiór bardzo dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 29 Listopada 2021 Share Napisano 29 Listopada 2021 bardzo ladna ! moja czeka jeszcze w podelku i za kazdym razem jak jade do Krakowa autostrada, to sobie powtarzam, ze jutro zaczynam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 29 Listopada 2021 Autor Share Napisano 29 Listopada 2021 26 minut temu, BRAVO112 napisał: bardzo ladna ! moja czeka jeszcze w podelku i za kazdym razem jak jade do Krakowa autostrada, to sobie powtarzam, ze jutro zaczynam... No tak to jest z tym modelem ,człowiek bardzo chce , otwiera pudełko ogląda części , instrukcje i przeważnie zamyka z powrotem z myślą , a następnym razem , teraz coś innego zrobię . Ja mam jeszcze jednego AN 26 w pudełku , też go znów zrobię , w kamuflażu PL było dla mnie lekkie wyzwanie, teraz może zrobię wersję Antka tego do kalibracji ścieżki, miał czerwony nos i kołpaki , a całość szara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Stróżek Napisano 1 Grudnia 2021 Share Napisano 1 Grudnia 2021 Fajnie ulepiony, ale jest jedno ale - śmigła powinny być ustawione w chorągiewkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 3 Grudnia 2021 Share Napisano 3 Grudnia 2021 bardzo fajny model... A oprócz spasowania kabiny były jakieś inne problemy ze składaniem? Klaki jak się kładły, bo mam też Bryzę w planach a arkusz kalek imponujący... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 3 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2021 25 minut temu, mysiek13 napisał: bardzo fajny model... A oprócz spasowania kabiny były jakieś inne problemy ze składaniem? Klaki jak się kładły, bo mam też Bryzę w planach a arkusz kalek imponujący... Skladalnisc w miarę ok, może więcej pracy pilnikiem. Kalki jak dla mnie też się fajnie położyły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Grudnia 2021 Share Napisano 3 Grudnia 2021 Fotkę z Anem-26 wrzucisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 3 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2021 (edytowane) Edytowane 3 Grudnia 2021 przez eldiabllo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Grudnia 2021 Share Napisano 3 Grudnia 2021 Dzięki! Cóś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 3 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2021 (edytowane) 5 minut temu, Grzes napisał: Dzięki! Cóś pięknego Herkules do wspólnego zdjęcia się już nie zmieścił. Edytowane 3 Grudnia 2021 przez eldiabllo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jery Napisano 3 Grudnia 2021 Share Napisano 3 Grudnia 2021 38 minut temu, eldiabllo napisał: Herkules do wspólnego zdjęcia się już nie zmieścił. A szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 3 Grudnia 2021 Share Napisano 3 Grudnia 2021 (edytowane) Fajny model . Zdjęcie z "większym" Antkiem też . A ciężarki w nosie zapomniał . Hello Edytowane 4 Grudnia 2021 przez Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 30 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2022 W dniu 3.12.2021 o 18:54, Hello napisał: Fajny model . Zdjęcie z "większym" Antkiem też . A ciężarki w nosie zapomniał . Hello pamietał, ale za mało dał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi