winrich Napisano 9 Grudnia 2021 Napisano 9 Grudnia 2021 Dzień dobry, zachęcony przez kolegę Zaruka chciałbym pokazać sklejony przeze mnie model ciągnika od Miniartu. Sam model bardzo dobrze się sklejał. Jednak polecałbym przed rozpoczęciem montażu zaopatrzyć się w pręciki polistyrenowe. Niektóre elementy - cięgna są bardzo kruche i udało mi się je połamać. Nie uniknąłem błędów - najbardziej rzucający się w oczy to lekko skręcony zbiornik na przodzie. 9 Cytuj
zaruk Napisano 9 Grudnia 2021 Napisano 9 Grudnia 2021 Moją opinię znasz - bardzo piękne wykonanie, ciekawy temat, no i w dodatku debiut pojazdowy. Talent! Cytuj
Vieh_san Napisano 9 Grudnia 2021 Napisano 9 Grudnia 2021 Jestem pod wrażeniem, piękna miniatura Cytuj
Grzes Napisano 10 Grudnia 2021 Napisano 10 Grudnia 2021 Jakby powiedział bohater "Seksmisji" Maks Paradys: - no ładne cacko! Cytuj
pmroczko Napisano 10 Grudnia 2021 Napisano 10 Grudnia 2021 Bardzo ładnie wyszedł - ale to z przodu to nie zbiornik, to się grzało otwartym płomieniem przed rozruchem silnika - dlatego mogło by to być trochę bardziej okopcone, nawiasem mówiąc. Cytuj
winrich Napisano 10 Grudnia 2021 Autor Napisano 10 Grudnia 2021 Dziękuję za miłe przyjęcie. Pmroczko - na to bym nie wpadł. Dzięki Cytuj
axel1st Napisano 14 Grudnia 2021 Napisano 14 Grudnia 2021 W dniu 10.12.2021 o 02:05, pmroczko napisał: Bardzo ładnie wyszedł - ale to z przodu to nie zbiornik, to się grzało otwartym płomieniem przed rozruchem silnika - dlatego mogło by to być trochę bardziej okopcone, nawiasem mówiąc. To jest gruszka żarowa - https://pl.wikipedia.org/wiki/Gruszka_żarowa :) Cytuj
pmroczko Napisano 14 Grudnia 2021 Napisano 14 Grudnia 2021 Bardzo ciekawy artykuł - silnik średnioprężny, kto by pomyślał... Cytuj
winrich Napisano 14 Grudnia 2021 Autor Napisano 14 Grudnia 2021 O, nie słyszałem o czymś takim, dzięki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi