winrich Napisano 9 Grudnia 2021 Share Napisano 9 Grudnia 2021 Dzień dobry, zachęcony przez kolegę Zaruka chciałbym pokazać sklejony przeze mnie model ciągnika od Miniartu. Sam model bardzo dobrze się sklejał. Jednak polecałbym przed rozpoczęciem montażu zaopatrzyć się w pręciki polistyrenowe. Niektóre elementy - cięgna są bardzo kruche i udało mi się je połamać. Nie uniknąłem błędów - najbardziej rzucający się w oczy to lekko skręcony zbiornik na przodzie. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 9 Grudnia 2021 Share Napisano 9 Grudnia 2021 Moją opinię znasz - bardzo piękne wykonanie, ciekawy temat, no i w dodatku debiut pojazdowy. Talent! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 9 Grudnia 2021 Share Napisano 9 Grudnia 2021 Jestem pod wrażeniem, piękna miniatura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 Jakby powiedział bohater "Seksmisji" Maks Paradys: - no ładne cacko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 bardzo ładnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 Bardzo ładnie wyszedł - ale to z przodu to nie zbiornik, to się grzało otwartym płomieniem przed rozruchem silnika - dlatego mogło by to być trochę bardziej okopcone, nawiasem mówiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 10 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2021 Dziękuję za miłe przyjęcie. Pmroczko - na to bym nie wpadł. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 Grudnia 2021 Share Napisano 13 Grudnia 2021 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axel1st Napisano 14 Grudnia 2021 Share Napisano 14 Grudnia 2021 W dniu 10.12.2021 o 02:05, pmroczko napisał: Bardzo ładnie wyszedł - ale to z przodu to nie zbiornik, to się grzało otwartym płomieniem przed rozruchem silnika - dlatego mogło by to być trochę bardziej okopcone, nawiasem mówiąc. To jest gruszka żarowa - https://pl.wikipedia.org/wiki/Gruszka_żarowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 14 Grudnia 2021 Share Napisano 14 Grudnia 2021 Bardzo ciekawy artykuł - silnik średnioprężny, kto by pomyślał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 14 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2021 O, nie słyszałem o czymś takim, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi