LordDisneyland Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Składy pojechały beze mnie na docelowe miejsce, brak czasu dał się we znaki. A tak liczyłem na zapierającą dech w piersiach fotostory ... chlip No to tylko teraz pozazdrościc znajomemu na Mazurach [o ile dobrze pamiętam]. Przestrzeń, jeziora, brak korków i niemiecki pociąg z drugiej wojny światowej. Do szczynścia tylko odpowiedniego- i to odpowiednio schłodzonego - napoju brakuje ;) Ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 1 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2009 Sorry, że foty poznikały.Czas jakiś temu pomiętosiło mi się w galeriach PB, niestety nie jestem w stanie czytać postu po poście i wklejać zdjęć prawidłowo, zgodnie.Nie wiem także ile czasu będę opłacał to konto...bo mam ich kilka, więc może się przytrafić, że niektóre znikną bezpowrotnie.Na pewno kilka zniknęło, gdzie? Nie wiem, po prostu.Administracja PB nie umiała mi sensownie odpowiedzieć na takowe pytanie..... Jesli taka forma poprawy nie odpowiada, cóż, proszę usunąć cały wątek. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 1 Grudnia 2009 Share Napisano 1 Grudnia 2009 Piękniejszej pracy to ja jeszcze nie oglądał nic nie usuwaj poczekaj niech zapisze na kompa jak można co by delektować oczęta . Czy to już koniec ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 1 Grudnia 2009 Share Napisano 1 Grudnia 2009 Cóż, zatkało mnie. Gratuluję pomysłu, wykonania i samozaparcia do niego potrzebnego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 2 Grudnia 2009 Super Moderator Share Napisano 2 Grudnia 2009 Obrazki na photobuckecie do strony 59 zniknęły... A może to kwestia jedynie u mnie na kompie... Ktoś to również potwierdzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 2 Grudnia 2009 Share Napisano 2 Grudnia 2009 Marcin, przeczytaj wcześniejsze posty autora modelu to będziesz wiedział co się stało ze zdjęciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 2 Grudnia 2009 Super Moderator Share Napisano 2 Grudnia 2009 Marcin, przeczytaj wcześniejsze posty autora modelu to będziesz wiedział co się stało ze zdjęciami.Aaaa, już wszystko wiem - jednym słowem szkoda że tak się stało, bo pamiętam te zdjątka jak jeszcze były na "chodzie" i zawsze robiły na mnie pozytywne wrażenie. Generalnie GRATULUJĘ całości pomysłu, wykonania, wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 2 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2009 Witam. Koniec był dawno temu, jak pisałem, tasiemiec pojechał w dal, miałem do niego dojechać, opstrykać - zapomniałem, choć niedaleko byłem....a na dzień dzisiejszy to w ogóle zmienił miejsce zamieszkania.Ślad po nim urwał się za zachodnia granicą. thx & p.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 2 Grudnia 2009 Share Napisano 2 Grudnia 2009 uu szkoda ze sprzedałes, ale dobrze ze chodz slad tu pozostał. Modele były przepiekne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi