zaruk Napisano 25 Stycznia 2022 Share Napisano 25 Stycznia 2022 6 godzin temu, kozborn napisał: Jeśli ktoś zastanawia się, czy widać cokolwiek z tego kokpitu, sprzed kilku stron to odpowiedź brzmi nie Czyli, jak to mówią, dużo dobrej, nikomu niepotrzebnej roboty. Ale fan był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 25 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2022 8 minut temu, zaruk napisał: Czyli, jak to mówią, dużo dobrej, nikomu niepotrzebnej roboty. Ale fan był. Zdjęcia są. Bez tego byłby płacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 25 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2022 Kolejna runda - przeprawa ze stencilami. Do tego ponownie sido, odrobina niebieskiego łosza i lakierowanie mat, co bardzo mnie cieszy, bo podobają mi się maszynki w macie. Doszedł też wiatrochron. Ogólnie nie jestem zbyt zadowolony z jakości tej kalkomanii, ale jakoś nie trafiłem na lepszy zestaw eksploatacyjnych kalek, trudno. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 26 Stycznia 2022 Share Napisano 26 Stycznia 2022 Bardzo ładnie to wygląda. Gratulacje za bezbolesne położenie kalek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 26 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2022 (edytowane) @barszczo Myślę, że w tym tygodniu dobrniemy do końca. Jeszcze jedna bomba, kalki na spodzie, owiewka, trochę pigmentu, maszt... i wsio Edytowane 26 Stycznia 2022 przez kozborn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 26 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2022 Doszła mała kolista antena, która pod czterema warstwami owiewki widoczna jest zgadnijcie jak. Wiem to bo owiewka - obecnie już doklejona - sobie schnie, tylko nie zrobiłem jeszcze zdjęcia. Ale sumienie co do szczegółów wykończenia mam czyste 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jawor84 Napisano 26 Stycznia 2022 Share Napisano 26 Stycznia 2022 No genialnie to wyszło. Detale, malowanie, brudzenie... jak dla mnie mega A, że części nie widać? Zawsze zostaje satysfakcja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 26 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2022 (edytowane) 3 minuty temu, jawor84 napisał: No genialnie to wyszło. Detale, malowanie, brudzenie... jak dla mnie mega A, że części nie widać? Zawsze zostaje satysfakcja Dzięki! O ile czuję, że kokpity jako tako mam opanowane, to teraz czas na naukę obróbki większych powierzchni. Tu się nie czuję jeszcze pewnie. Odpryski, przetarcia, postshadingi... Tu czuję, że tyłuję (i przypadkiem rymuję). Edytowane 26 Stycznia 2022 przez kozborn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jawor84 Napisano 26 Stycznia 2022 Share Napisano 26 Stycznia 2022 1 minutę temu, kozborn napisał: Odpryski, przetarcia, postshadingi... Tu czuję, że tyłuję (i przypadkiem rymuję). Nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 26 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2022 Teraz, jawor84 napisał: Nie widać kolejny model to na pewno ostre ćwiczenie techniki na lakier do włosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 26 Stycznia 2022 Share Napisano 26 Stycznia 2022 Czyli będzie Corsair. Dobrze dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 26 Stycznia 2022 Share Napisano 26 Stycznia 2022 Naprawdę fajnie to wygląda Czekam na galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 26 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2022 5 minut temu, Moses napisał: Czyli będzie Corsair. Dobrze dobrze. Nie, Gladiator. I stąd też prośba o jakieś fajne porady-samouczki o metalizerach. Chciałbym to ogarnąć lepiej niż przy Razorbacku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 26 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2022 2 minuty temu, tenzan napisał: Naprawdę fajnie to wygląda Czekam na galerię Dzięki! Może nawet dziś. Maszt, linka, owiewka już są dosane. W sumie tylko bombka została. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 26 Stycznia 2022 Share Napisano 26 Stycznia 2022 Nie zaszkodzi wziąć pod uwagę, że Gladiatory (o ile mowa o Glosterach z połowy lat 1930) malowano srebrną farbą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 26 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2022 19 minut temu, greatgonzo napisał: Nie zaszkodzi wziąć pod uwagę, że Gladiatory (o ile mowa o Glosterach z połowy lat 1930) malowano srebrną farbą. Tak, mówię o Glosterach. Z tego co wiem, to są metalowo-płócienne konstrukcje, prawda? I tak, zamierzam dobrać takie malowanko, żeby tego srebra trochę nałożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 26 Stycznia 2022 Share Napisano 26 Stycznia 2022 Ale ja o malowaniu, nie o konstrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 26 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2022 (edytowane) Panowie Koledzy, zapraszam do galerii! I wielkie dzięki za pomoc! Edytowane 26 Stycznia 2022 przez kozborn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi