Thalgonis Napisano 1 Stycznia 2022 Share Napisano 1 Stycznia 2022 Ciałko, wypada autorowi projektu dać przykład (za którym to autorem zaczną podążać masy pracujące ), więc zgłaszam do „produkcji” takie cosik jak w tytule. Nad opcją malowania jeszcze się zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 1 Stycznia 2022 Share Napisano 1 Stycznia 2022 Wygląda na grubszą zabawę bo z wnętrzem itd , trochę roboty będzie, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 1 Stycznia 2022 Share Napisano 1 Stycznia 2022 Jedziesz z koksem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 1 Stycznia 2022 Share Napisano 1 Stycznia 2022 Zasiadam i obserwuję- jurto dołączę z własnym warsztatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 4 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2022 No dobra... In-box wyjątkowo będzie później niż rozpoczęcie klejenia Skopał mi się program montażowy, w którym robię filmowe inboxy, więc poczekamy... A początek jak zwykle przy każdym modelu, jest skromny. Nigdy się jeszcze nie bawiłem we wnętrze, więc zobaczymy jak wyjdzie. Na razie mamy tylko/aż silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 4 Stycznia 2022 Share Napisano 4 Stycznia 2022 Muszę Cię zmartwić, ten kto sprzedał Ci ten silnik to Cię oszukał, to nie jest silnik od Pantery, ba to w ogóle nie jest silnik... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 4 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2022 35 minut temu, Soris napisał: Muszę Cię zmartwić, ten kto sprzedał Ci ten silnik to Cię oszukał, to nie jest silnik od Pantery, ba to w ogóle nie jest silnik... No, i jesteśmy w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 5 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2022 No i znowu przestój... Tu gdzie jestem nie mam możliwości malowania. Trochę się rozpędziłem i wkleiłem ośki z jednej strony. Teraz trza będzie pomalować je na czarno pędzelkiem, bo po zamknięciu wanny już tam nie dojdę... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 5 Stycznia 2022 Share Napisano 5 Stycznia 2022 Wnętrze nieco skomplikowane, ale efekt jest super. Powoli wychodzisz na powierzchnię..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 5 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2022 Dzięki. Będzie mocno powoli – dopiero za niecały tydzień wracam do mojej lakierni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 10 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2022 Wracamy do gry 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Stycznia 2022 Share Napisano 10 Stycznia 2022 a gdzie kLuLik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 11 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2022 DokTorek dał mu zwolnienie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 11 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2022 Budowa tego czołga jest jak budowa jakiegoś statka - każdą część trzeba osobno malować... Trochę to upierdliwe 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 11 Stycznia 2022 Share Napisano 11 Stycznia 2022 Kolory ładne, niczym gwiazda na Placu Czerwonym - w ogóle jak nieniemieckie W środku jest jednak jakiś pobłysk złotego zęba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 11 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2022 Jak na razie nie, ale widzisz, że jestem jeszcze w powijakach PS. bardzo „nieprzyjemne” było odpowiednie wcelowanie tych „osiek” w podłodze w odpowiednie otwory po przeciwnych stronach burty... Jak gdzieś już Ci weszło, to po drugiej stronie wyszło... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 12 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2022 Idzie jak krew z nosa, a to dopiero połowa zawartości wanny... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 13 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2022 Zastanawiam się jak uświnić te dolne partie, tam gdzie nikt nie wchodził... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 29 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2022 Wena mnie nie chce w d... kopnąć, mimo iż ją (d...) nadstawiam PS. Na razie kończę innych pułkowników, ale niedługo tu wrócę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 29 Stycznia 2022 Share Napisano 29 Stycznia 2022 (edytowane) Szacun-że wybrałeś interiora Maciej-ciężko się zabrać za tanka mi-a tam klamoty w środku masz..ja bym odpuścił dawno.Dasz fuszkę-pies się nudzi?Pies na baby albo zwierzyne.Błąkał się po domu-przygarnij kropka.Będziesz miał lepszą motywację.Dwóch będzie motywować do pracy-a jakie z psiakiem kadry będą. Edytowane 29 Stycznia 2022 przez MayonesEXG7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 3 Lutego 2022 Share Napisano 3 Lutego 2022 W dniu 13.01.2022 o 23:17, Thalgonis napisał: Zastanawiam się jak uświnić te dolne partie, tam gdzie nikt nie wchodził... Daj parę plam oleju i wash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 14 Lutego 2022 Autor Share Napisano 14 Lutego 2022 Podziękował, podziękował Nie wiem czy tak ładnie mi wyjdzie ale wejdę na tę ścieżkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 18 Marca 2022 Autor Share Napisano 18 Marca 2022 OK. Wracamy do gry 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 22 Marca 2022 Autor Share Napisano 22 Marca 2022 (edytowane) Zamontowany silniczek Edytowane 22 Marca 2022 przez Thalgonis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 26 Marca 2022 Autor Share Napisano 26 Marca 2022 Ciąg dalszy nastąpił ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi