filipsg Napisano 10 Stycznia 2022 Share Napisano 10 Stycznia 2022 Mam już C+M+B na drzwiach, choinka już rozebrana, więc czas na moją ulubioną noworoczną tradycję - Flyhawk znów robi okrętowców w konia Trochę rzeczy zniknęło (County), trochę wróciło (Emdena nie było w 2021), a kilka to zupełnie nowe ploteczki (Francuzi!), ale pewnie i tak zobaczymy w tym roku jakiś mały procent... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzeM Napisano 10 Stycznia 2022 Share Napisano 10 Stycznia 2022 Wróciło, zniknęło... Niech chociaż tego Tribala dadzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 10 Stycznia 2022 Share Napisano 10 Stycznia 2022 Podobno zaraz będzie Ajax z 1939 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Stycznia 2022 Share Napisano 10 Stycznia 2022 krucabomba - takiego Navigatori to ja bym bardzo chciał w 350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 12 Stycznia 2022 Share Napisano 12 Stycznia 2022 Osobiście liczę na Bayern, Moltke i oczywiście Emden-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 12 Stycznia 2022 Share Napisano 12 Stycznia 2022 Emden na zmianę z Dresdenem to jest na tych karteczkach noworocznych od 2018 bodajże, a do tego bez dna ... lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Lutego 2022 Share Napisano 10 Lutego 2022 W dniu 10.01.2022 o 19:37, Andrzej_LK napisał: Podobno zaraz będzie Ajax z 1939 roku. podobno już jest - deluxe edition 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 16 Czerwca 2023 Share Napisano 16 Czerwca 2023 (edytowane) Emden już JEST. Do tego full hull Edytowane 16 Czerwca 2023 przez Lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 17 Czerwca 2023 Share Napisano 17 Czerwca 2023 Emdem 350 to by bylo cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 17 Czerwca 2023 Share Napisano 17 Czerwca 2023 Jest stary Revell z Edkiem, można z tego wyrzeźbić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 17 Czerwca 2023 Share Napisano 17 Czerwca 2023 54 minuty temu, Szydercza Gała napisał: Jest stary Revell z Edkiem, można z tego wyrzeźbić. rzeźbić to słuszna konstatacja:) , dlatego marzy mi sie coś bardziej spasowango Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 18 Czerwca 2023 Share Napisano 18 Czerwca 2023 Pomarzyć dobra rzecz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 18 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2023 19 godzin temu, laskonogi napisał: rzeźbić to słuszna konstatacja:) , dlatego marzy mi sie coś bardziej spasowango Nasi z Mastera ostatnio zaszaleli i wydali piękne żywiczne reflektory i artylerię dla Emdena w tej skali, rzeźbienie stało się dużo prostsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 19 Czerwca 2023 Share Napisano 19 Czerwca 2023 Widziałem parę zrobionych tych modeli. Można z tego zrobić coś całkiem sensownego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 19 Czerwca 2023 Share Napisano 19 Czerwca 2023 19 godzin temu, filipsg napisał: Nasi z Mastera ostatnio zaszaleli widziałem juz ostrze zęby :)) 7 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Można z tego zrobić coś całkiem sensownego. no i prawda weic oczywiście revelowi nie mówimy nie :))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi