Grzes Napisano 9 Listopada 2025 Share Napisano 9 Listopada 2025 (edytowane) Tym razem coś do RWD-5bis Edytowane 9 Listopada 2025 przez Grzes 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 11 Listopada 2025 Share Napisano 11 Listopada 2025 Więcej o kalkach w wątku na str 4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcusPolonus Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia Jeśli można jeszcze uzupełnić wątek, to Pro Models poza przedstawionym tu RWD-13 wydało też RWD-17 i RWD-17W. Deklarowana skala 1/72 w rzeczywistości jakieś 1/77 i co ciekawsze wersja W nieco mniejsza. Modele bez kalek. Niestety model złożyłem, więc nie mam in-boxa. Poniżej zdjęcia gotowego z pudełkiem. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia 3 godziny temu, MarcusPolonus napisał: Jeśli można jeszcze uzupełnić wątek, Zawsze można. Malowanko bardzo mi się podoba Ogólnie, to samoloty RWD miały szczęście do dobrych malowań. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 5 Stycznia Autor Share Napisano 5 Stycznia (edytowane) RWD-17 ma w ofercie Choroszy. Tak sobie poradził z nim Mistrz. Edytowane 5 Stycznia przez kopernik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi