myszaty Napisano 6 Lutego 2022 Share Napisano 6 Lutego 2022 No to masz układankie na kilka godzin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 6 Lutego 2022 Share Napisano 6 Lutego 2022 Ale jaki masz problem z kalkami swastyk? Jedna swastyka składa się z kalki numer 51 ( górna połowa) i kalki nr. 43. Wszystko jest OK, tylko trzeba czytać instrukcję albo ruszyć głową przy pracy. Wot mechanizacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 6 Lutego 2022 Autor Share Napisano 6 Lutego 2022 Udało sie kalki nałożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 6 Lutego 2022 Autor Share Napisano 6 Lutego 2022 (edytowane) 22 minuty temu, neptun1939 napisał: Ale jaki masz problem z kalkami swastyk? Jedna swastyka składa się z kalki numer 51 ( górna połowa) i kalki nr. 43. Wszystko jest OK, tylko trzeba czytać instrukcję albo ruszyć głową przy pracy. Wot mechanizacja... Nigdy nie zakładałem-#world of tanksJawohl her general tankier comandir Edytowane 6 Lutego 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 6 Lutego 2022 Autor Share Napisano 6 Lutego 2022 (edytowane) Edytowane 6 Lutego 2022 przez MayonesEXG7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 6 Lutego 2022 Share Napisano 6 Lutego 2022 W porównaniu do Twego poprzedniego modelu ( Mustang) jest o niebo lepiej, ale dalej długa droga przed Tobą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 6 Lutego 2022 Autor Share Napisano 6 Lutego 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, neptun1939 napisał: W porównaniu do Twego poprzedniego modelu ( Mustang) jest o niebo lepiej, ale dalej długa droga przed Tobą. Dlatego wciąż się ucze.Ja dopiero 10 miesięcy na forum,a od roku kleje modele Edytowane 6 Lutego 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 10 Marca 2022 Autor Share Napisano 10 Marca 2022 (edytowane) Coś sobie pomału dłubie.Tak-kołpak,lekko do przeszlifowania,czas go dokończyć z malowaniem Lekko kalka na trójkącie, na sucho bez lakieru żadnego odpadła, i lekko narożnik krzyża, więc nie ma co się przejmować :). Reszta kalek, prawidłowo są na miejscu.Pomalowane lekko skrzydło-poprawki będą dalej. Edytowane 11 Marca 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 16 Marca 2022 Autor Share Napisano 16 Marca 2022 (edytowane) Golenie zagubione-to z starego mesera-z małą przeróbka i domalowane lekko skrzydła i spód hataką sky blue.Czekam na kabine lakierniczą na śmierdziuchy-robię to w pokoju. Będzie próba kompaku-czarno biały,w zielone paski. Edytowane 16 Marca 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 18 Marca 2022 Autor Share Napisano 18 Marca 2022 Truszku szpachlu-na ogonie-przetartę więc poszedł sky blue. Ostatnie kalki,na skrzydłach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 19 Marca 2022 Autor Share Napisano 19 Marca 2022 (edytowane) Wash and go-po gloss varnish. Teraz biedronka olejami i kompak z pasami na zielono następnie. Pasy zostawiam, chyba,że coś poprawie, nie wyszło. Ale i tak jestem zadowolony z efektu, przy tym złomie aero-poprawia serio jakość malowań. Edytowane 19 Marca 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 19 Marca 2022 Share Napisano 19 Marca 2022 Opie! Czymżeś to PLW robił? Nie da się jakoś zmyć nadmiaru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 19 Marca 2022 Autor Share Napisano 19 Marca 2022 3 minuty temu, Baas ArK napisał: Opie! Czymżeś to PLW robił? Nie da się jakoś zmyć nadmiaru? Tamiya panel line black , a nadmiaru washu używam white spirit AK,Przecierałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 19 Marca 2022 Share Napisano 19 Marca 2022 Nie najlepiej to wygląda, może spróbuj jeszcze przetrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 19 Marca 2022 Autor Share Napisano 19 Marca 2022 (edytowane) Zrobi się. wiem,widzę . Robiłem foty świeżo co po washu. Jak mawiają, szybko Panie trzej łasz, bo zaschnie i dupa. Po całym dniu, czy dwóch, wash mięknie przy łajt spiriycie AK jak masło Edytowane 19 Marca 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 20 Marca 2022 Autor Share Napisano 20 Marca 2022 (edytowane) Za grubo farby-na wash na linie podziałowe -dzięki za radę StaryFajter. Powielam kolejny ten sam błąd-jak maskowanie kabiny od razu-nie na sam koniec Foty przed pokrycie matu,ale już mat oficjalnie połozyłem i zostawiam jak jest. Wystarczy mi paździocha. Zostawiam jak jest. Oficjalnie , przy mikrofonie moje orędzie "ostatni mistercraft, którego robię " Edytowane 20 Marca 2022 przez MayonesEXG7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 20 Marca 2022 Share Napisano 20 Marca 2022 2 godziny temu, MayonesEXG7 napisał: Zostawiam jak jest. Oficjalnie , przy mikrofonie moje orędzie "ostatni mistercraft, którego robię " No i spoko masz lepsze modele , na tych mistercraftach już nic się nie nauczysz, a mikrofonowo super, posluchane było i ja pomału kasę odkładam na studio , faza dobra w zespole, trzeba nagrywać, uwieczniać to i owo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 20 Marca 2022 Autor Share Napisano 20 Marca 2022 (edytowane) 38 minut temu, Evildead napisał: No i spoko masz lepsze modele , na tych mistercraftach już nic się nie nauczysz, a mikrofonowo super, posluchane było i ja pomału kasę odkładam na studio , faza dobra w zespole, trzeba nagrywać, uwieczniać to i owo Ja mam skromne studio domowe-komp-vst plugins-KRK Rokit 5" studio monitors-karta focusrite scarlett2i2 Generacji2. Najlepsze-kolega załatwił sale dla mnie-na moją prośbe-"symboliczna kwota"-w zasadzie, mogę za friko w pensjonacie.Załatwiłem gitarmana drugiego i basiste trzeciego z polskiej Katatoni-bębniarza z Clendestine-odmówił grania-załatwilem miejsce i ludzi w 2dni-czasu nie ma.Brakuje mi cierpliwosci do ludzi serio.Dwóch dobrych bębnnniarzy w ciągu 2tygodni mi odpadlo-albo inflacja,albo kredyty..-a gdzie jest pasja i rozwijanie umiejętności.Brak słów na wymówki bla bla.Wszystko na miejscu,ci ludzie haha Edytowane 20 Marca 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 21 Marca 2022 Autor Share Napisano 21 Marca 2022 (edytowane) Śmigło luzem wsadzone-suchy pendzel,na bocznym kadlubie-konstrast całościowo dać. Edytowane 21 Marca 2022 przez MayonesEXG7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 22 Marca 2022 Autor Share Napisano 22 Marca 2022 (edytowane) Stoi-ale na finish dokańczę z wszystkim.Kompak i golenie wash i olinowanie-myśle nić albo plastik-ramka."Imitacja kształtu meśka". Edytowane 22 Marca 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 22 Marca 2022 Autor Share Napisano 22 Marca 2022 (edytowane) Finito.Parkiet. z 100-letniej sekwoi.Wracam do czołgów.Mister akysz wsio tralala. Edytowane 22 Marca 2022 przez MayonesEXG7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 22 Marca 2022 Share Napisano 22 Marca 2022 Ten parkiet kolorystycznie z tą trawką to nawet niczego sobie, ogólnie wszystko nawet wesoło wygląda i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 22 Marca 2022 Share Napisano 22 Marca 2022 A co mu się ta linka tak wygła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 23 Marca 2022 Autor Share Napisano 23 Marca 2022 23 godziny temu, Baas ArK napisał: A co mu się ta linka tak wygła? Lepiej sie nie da ustawić.Koniec warsztatu i kropka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 23 Marca 2022 Share Napisano 23 Marca 2022 15 minut temu, MayonesEXG7 napisał: Koniec warsztatu i kropka. Ufffff........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi