martinello Napisano 7 Marca 2022 Share Napisano 7 Marca 2022 Cześć Czy ktoś widział zdjęcie (i może się nim podzielić ) T-72B3 zdobytego przez siły Ukraińskie ? Najlepiej w wersji prezentowanej przez model https://www.mojehobby.pl/products/Russian-Tank-T-72-B3.html Chodzi o czołg w miarę kompletny, a nie taki z urwaną wieżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 7 Marca 2022 Share Napisano 7 Marca 2022 Taki oryginalny: Ten prawie kompletny: Ten nieco mniej: i prawie cały: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Marca 2022 Share Napisano 7 Marca 2022 Z dodatkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 7 Marca 2022 Autor Share Napisano 7 Marca 2022 Aktywuję szybki projekt przejętego czołgu z ukraińską flagą za wieżą (gdzieś w TV mignęła mi taka scenka). Te zdjęcia powyżej to nie moja wersja - więc chyba u mnie będzie SF, bo nie mam czasu na przeróbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
x_bandit Napisano 7 Marca 2022 Share Napisano 7 Marca 2022 wersja T-72B mod.1989. Nie ma celownika działonowego Sosna-U T-72B3 mod.2016 - slat armor plus duże pudła ERA (Kaktus) na wieży, plus inne fartuchy boczne. i jedyne zdjęcia T-72B3 w wersji podstawowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 7 Marca 2022 Share Napisano 7 Marca 2022 Wejdź tu https://www.oryxspioenkop.com/2022/02/attack-on-europe-documenting-equipment.html znajdź T-72B3 i kliknij w odnośniki - abandoned lub captured Część zdjęć tych Tetów to screeny z filmów. Filmów z nimi szukaj tu https://twitter.com/Militarylandnet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 7 Marca 2022 Share Napisano 7 Marca 2022 Znalazłem Ci na YT filmik w którym ten rzeczony tank występuje w bardzo dobrej kondycji w porównaniu do tych spalonych destruktów w przepięknym sino-żołtym malowaniu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
x_bandit Napisano 7 Marca 2022 Share Napisano 7 Marca 2022 10 minut temu, Adams M1A1 napisał: Znalazłem Ci na YT filmik w którym ten rzeczony tank występuje w bardzo dobrej kondycji w porównaniu do tych spalonych destruktów w przepięknym sino-żołtym malowaniu: to jest T-80BVM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 10 Marca 2022 Share Napisano 10 Marca 2022 T-72B3M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agnar11 Napisano 10 Marca 2022 Share Napisano 10 Marca 2022 To jest t 80 bwm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 10 Marca 2022 Share Napisano 10 Marca 2022 3 minuty temu, agnar11 napisał: To jest t 80 bwm. Podpis do zdjęcia widocznie błędny - sorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 10 Marca 2022 Autor Share Napisano 10 Marca 2022 Dzięki, typ czołgu nie ten - ale klimat dobry. Brakuje jakiegoś patriotycznego napisu na boku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 10 Marca 2022 Share Napisano 10 Marca 2022 Coś w tym stylu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 15 Marca 2022 Autor Share Napisano 15 Marca 2022 Czy mogę prosić o przeniesienie tematu do działu WARSZTAT ? Model się klei, koncepcja jest. Przejęty przez Ukraińców ruski tank z flagą na wieży, biało - niebieskim rzucikiem z przodu i napisami na burtch w stylu "kacapy idźcie stąd "bardzo prędko" " oraz "putin "nie jest miłym człowiekiem" " Chętnie dorobiłbym te plecaki wypełnione wytłoczkami od jajek i przeterminowane racje żywnościowe - ale chyba nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BHmodels Napisano 3 Maja 2022 Share Napisano 3 Maja 2022 W dniu 15.03.2022 o 08:45, martinello napisał: Chętnie dorobiłbym te plecaki wypełnione wytłoczkami od jajek i przeterminowane racje żywnościowe - ale chyba nie dam rady Śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 3 Maja 2022 Share Napisano 3 Maja 2022 Hehe, to ktoś tu serio czerpie informacje z wp.pl? przecież te rzekome wytłoczki to separatory płytek reaktywnych, które na oryginale słynnego zdjęcia były rozsypane koło gąsienic, ale pudelki dla Januszy wojskowości przycięły tak, żeby były same "wytłoczki". Bursztynowy szpadel dla BH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merlin_70 Napisano 5 Maja 2022 Share Napisano 5 Maja 2022 W dniu 3.05.2022 o 07:45, Tap-chan napisał: Hehe, to ktoś tu serio czerpie informacje z wp.pl? przecież te rzekome wytłoczki to separatory płytek reaktywnych, które na oryginale słynnego zdjęcia były rozsypane koło gąsienic, ale pudelki dla Januszy wojskowości przycięły tak, żeby były same "wytłoczki". Bursztynowy szpadel dla BH. Separatory płytek reaktywnych to miały być tam z założenia . Jak wszystko w projektach ze Wschodu . I jak zawsze o klasę lepsze niż gdzie indziej i nie mające analoga na świecie. Co było naprawdę tego nie wie nikt . Bo ktoś coś mógł ukraść , alb włożył tam trofiejne łupy. W 2014 brakujące kostki pancerza reaktywnego też były zastępowane cegłami ( i pisali o tym w bardziej fachowych opracowaniach niż na wp.pl ) i też niektórzy się dziwili dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 5 Maja 2022 Autor Share Napisano 5 Maja 2022 Ja wszystko rozumiem , ale pośmiać się chyba można. Ale tak czy inaczej wytłoczki wyglądają kozacko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi