Vieh_san Napisano 20 Marca 2022 Share Napisano 20 Marca 2022 @robertmodelarz nie pracowałem w LPR nigdy, ale tak jak widziałem jeśli chodzi o Piaggio (głównie z TVN Służby Ratunkowe) to mają tam te Zolle, a na Śmigle Lifepaki 15, u mnie w pogotowiu też tylko Lifepaki 15. Dobra już nie spamuję ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 20 Marca 2022 Share Napisano 20 Marca 2022 (edytowane) 18 minut temu, Vieh_san napisał: @robertmodelarz nie pracowałem w LPR nigdy, ale tak jak widziałem jeśli chodzi o Piaggio (głównie z TVN Służby Ratunkowe) to mają tam te Zolle, a na Śmigle Lifepaki 15, u mnie w pogotowiu też tylko Lifepaki 15. Dobra już nie spamuję ;D Może i tak być - napisałem wiadomość do tych co tym latali, z prośbą o foty wnętrza. Wszędzie na korytarzach to tylko to stało. Do serwisu i po serwisie. Edytowane 20 Marca 2022 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Marca 2022 Share Napisano 20 Marca 2022 Ech, a najlepsze jest to, że nic z tego wszystkiego nie będzie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 20 Marca 2022 Share Napisano 20 Marca 2022 Nie no, coś tam przez te okienka, o ile będą w miarę przeźroczyste to się zobaczy, a tym bardziej, że w miarę kontrastowe te bambetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 20 Marca 2022 Autor Share Napisano 20 Marca 2022 No i jeszcze drzwi otwarte... Ale kardiomonitor będzie w niebieskiej torbie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 21 Marca 2022 Share Napisano 21 Marca 2022 (edytowane) Foty: Edytowane 15 Maja 2022 przez robertmodelarz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 21 Marca 2022 Share Napisano 21 Marca 2022 (edytowane) cg Edytowane 15 Maja 2022 przez robertmodelarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 21 Marca 2022 Share Napisano 21 Marca 2022 (edytowane) cd Edytowane 15 Maja 2022 przez robertmodelarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 21 Marca 2022 Share Napisano 21 Marca 2022 (edytowane) cd Edytowane 15 Maja 2022 przez robertmodelarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 21 Marca 2022 Share Napisano 21 Marca 2022 (edytowane) cd Edytowane 15 Maja 2022 przez robertmodelarz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 21 Marca 2022 Share Napisano 21 Marca 2022 @robertmodelarz to są zdjęcia z teraz? Tak mnie zastanawia, bo defik LP 12, a nie 15, kardiomonitor nad noszami to też nie Zoll jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 21 Marca 2022 Share Napisano 21 Marca 2022 (edytowane) Szczerze nie wiem, kedy były robione, takie podesłali. Pewnie kiedyś tam robili. Pytałem o sprzęt na początku były jakieś inne potem były ZOLL-e. Brawo za spostrzegawczość i znajomość tematu. Ja mam tylko KPP i to robione za karę w wojsku w Jurajskiej Grupie GOPR, a wcześniej to samo tylko w harcerstwie. Jak nie miał kto to woziłem sprzęt do serwisu STRYKERA. To tak samo jak z T-34- wszystkie takie same.......... Edytowane 21 Marca 2022 przez robertmodelarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 21 Marca 2022 Share Napisano 21 Marca 2022 (edytowane) cd Edytowane 15 Maja 2022 przez robertmodelarz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 21 Marca 2022 Share Napisano 21 Marca 2022 (edytowane) cd Edytowane 15 Maja 2022 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 21 Marca 2022 Autor Share Napisano 21 Marca 2022 3 godziny temu, robertmodelarz napisał: Wielkie dzięki! No teraz to można rzeźbić (i trzeba). Rzeczywiście, ładny kontrast jest, a ile towaru! Ta szafka na zdjęciu powyżej - cały czas na nią patrzyłem i nie widziałem! Ale teraz już z górki... Jeszcze raz dziękuję i serdecznie pozdrawiam! Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 27 Marca 2022 Autor Share Napisano 27 Marca 2022 Dzień dobry! Wolno to idzie... Próbowałem poprawić cieniowanie foteli i zacząłem pracę nad szafką - ale niestety proporcje są złe, idzie ona do poprawy: Przy okazji pytanie do kumatych - obok szafki jest uchwyt na butlę tlenową i chciałbym tam postawić butlę. Czy biała ze srebrną pokrywą zaworu będzie OK? Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 27 Marca 2022 Share Napisano 27 Marca 2022 Jeśli chodzi o miejsce za fotelem, to wygląda jakby miała tam być butla 10L. Tak wygląda. Jeśli chodzi o tę pokrywę to pewnie chodzi o coś takiego. To jest tylko założone na butlę podczas transportu z firmy która ładuje te butle. Zawór musi być odkryty żeby można było szybko go odkręcić albo zakręcić. Nie znam dokładnych wymiarów, ale na tyle razy co ją miałem w rękach to bym obstawiał 100cm wysokości i średnica około 20cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 27 Marca 2022 Share Napisano 27 Marca 2022 (edytowane) Tlen do LPR dostarczała firma Linde: Dwonki były metaliczne W samolocie nie było dzwonka. Edytowane 15 Maja 2022 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 8 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2022 Dzień dobry! Bardzo dziękuję za pomoc w temacie! Strasznie wolno mi ta budowa idzie, ale ze zdjęć, które podesłaliście pilnie korzystam. Powiedziałbym, że stronę kabiny naprzeciwko noszy już skończyłem robić i wygląda to tak: Teraz biorę się jeszcze za stojak na kroplówkę z pompami i kardiomonitorem nad noszami, a także za sufit kabiny, którego już sporą część mam - i będzie czas kończyć to wnętrze, zwłąszcza, że rzeczywiście niewiele z tego może być widoczne. Jeszcze raz dziękuję za Waszą pomoc i pozdrawiam Paweł 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 9 Kwietnia 2022 Share Napisano 9 Kwietnia 2022 nie wiem jak to się stało że dopiero teraz tu trafiłem ale robota pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 10 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2022 Bardzo dziękuję za te miłe słowa i pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi