Baas ArK Napisano 5 Czerwca 2022 Share Napisano 5 Czerwca 2022 Yahu nie zawsze chcą pasować. Miałem ten problem przy Defiancie, ale ostatecznie wlazła. A zagłówek to chyba dasz radę dorobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 6 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 6 Czerwca 2022 Share Napisano 6 Czerwca 2022 Poddałeś się ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 6 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2022 1 minutę temu, martinello napisał: Poddałeś się ? Tak.Dzisiaj wziąłem się za skrzydła i postanowiłem dać sobie spokój z tym modelem.Poczekam aż ktoś wypuści nowy model tego samolotu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 6 Czerwca 2022 Share Napisano 6 Czerwca 2022 A BRAVO112 ostrzegał w 2 poście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 6 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2022 Widziałem czego się spodziewać tyle tylko że nie chce mi się "ryć" i dłubać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 6 Czerwca 2022 Share Napisano 6 Czerwca 2022 Liberum veto! Spakuj ładnie do pudła, schowaj na tydzień, dwa, miesiąc. Idź na ryby, na grzyby (ponoć już się pojawiły) w góry albo jedź pod namiot Albo zrób inny model. Potem wyciąg zrób jedną rzecz, może dwie, odłóż. Potem znowu wróć do niego. I tak do skutku. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 25 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2022 (edytowane) Skończony. Edytowane 25 Czerwca 2022 przez Xmen 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 25 Czerwca 2022 Share Napisano 25 Czerwca 2022 No i proszę. Dało się? Dało. Jak mówi stare chińskie przysłowie: "Jak nie wchodzi, użyj większego młotka." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 25 Czerwca 2022 Share Napisano 25 Czerwca 2022 3 godziny temu, Xmen napisał: Skończony. Hola, hola Żeby było zgodnie z forumowymi prawiłami to powinna być jeszcze galeria A żółty wyszedł cymesik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 26 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2022 8 godzin temu, abtb napisał: Żeby było zgodnie z forumowymi prawiłami to powinna być jeszcze galeria Galerii nie będzie.Ostatnio cenie sobie spokój i nie chce się wdawać w słowne przepychanki a już tym bardziej czytać głupkowatych komentarzy w większości nie na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 26 Czerwca 2022 Share Napisano 26 Czerwca 2022 Nie ma to jak mieć wyrobione zdanie o społeczności forum. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Czerwca 2022 Share Napisano 26 Czerwca 2022 Myślałem, że go odpuściłeś a tu zrobiłeś go po cichu. Ładnie wyszedł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zatras Napisano 26 Czerwca 2022 Share Napisano 26 Czerwca 2022 4 godziny temu, greatgonzo napisał: Nie ma to jak mieć wyrobione zdanie o społeczności forum. Co chcesz ? ,,Społeczność modelarska'' to w większości stare zazdrosne zgredy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 26 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2022 (edytowane) 5 godzin temu, greatgonzo napisał: Nie ma to jak mieć wyrobione zdanie o społeczności forum. Nie o społeczności forum tylko o poszczególnych osobach. To tak w kwestii wyjaśnienia. Edytowane 26 Czerwca 2022 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 27 Czerwca 2022 Share Napisano 27 Czerwca 2022 W dniu 26.06.2022 o 19:19, Xmen napisał: Nie o społeczności forum tylko o poszczególnych osobach. To tak w kwestii wyjaśnienia. Tyle, że to działa w dwie strony - poszczególne osoby mogą mieć wyrobione zdanie o Tobie ale przecież Ciebie to nie rusza.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 27 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2022 (edytowane) 38 minut temu, RogerM napisał: poszczególne osoby mogą mieć wyrobione zdanie o Tobie ale przecież Ciebie to nie rusza.... Dokładnie.Mam to w dupie. Nie chcę tylko czytać pisanych przez te osoby głupot w moich wątkach. Edytowane 27 Czerwca 2022 przez Xmen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi